02 Δεκεμβρίου 2014

Comodo Dragon : Ευέλικτος και ασφαλής Browser, βασισμένος στον Chrome
Το Comodo Dragon είναι ένα που βασίζεται στη Chromium technology με το απαράμιλλο επίπεδο ασφάλειας της Comodo. Το Comodo Dragon περικλείει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Chrome έτσι ώστε κάθε χρήστης να χρησιμοποιεί το Internet με απόλυτη ασφάλεια. Η εμφάνισή του φαίνεται λίγο πολύ το ίδιο όπως και με τον Chrome, με τις καρτέλες στην κορυφή. Ο Browser θα εμφανίσει ένα προειδοποιητικό μήνυμα για πληροφορίες που μπορεί να είναι ανασφαλείς, όταν μπαίνετε σε μια τοποθεσία Web με ασταθές πιστοποιητικό ασφάλειας. 

Comodo Dragon Browser : 36.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Comodo Dragon : Ευέλικτος και ασφαλής Browser, βασισμένος στον Chrome
4/ 5 stars - "Comodo Dragon : Ευέλικτος και ασφαλής Browser, βασισμένος στον Chrome" Το Comodo Dragon είναι ένα που βασίζεται στη Chromium technology με το απαράμιλλο επίπεδο ασφάλειας της Comodo. Το Comodo Dragon περικλ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>