19 Απριλίου 2012

Πρόσφατα θέματα Widget με μικρογραφίες για Blogger
Ίσως είναι ο ευκολότερος τρόπος για βάλει κανείς στο blog ένα πολύ όμορφο πρόσθετο για τα πρόσφατα θέματα με μικρογραφίες από εικόνες. 

Βήμα 1: Η διαδικασία είναι πολύ απλή,αφού πάμε στον πίνακα ελέγχου του blog μας επιλέγουμε διάταξη και στο σημείο που θέλουμε να προσθέσουμε τον κώδικα πατάμε προσθήκη gadget/HTML/JavaScriptΒήμα2: βάζουμε το κώδικα που βλέπετε πιό κάτω αφού πρώτα αλλάξουμε το YourOwnB1og.blogspot.com στον κώδικα που αντιγράψαμε με το url της δικής μας ιστοσελίδας,  δείτε για παράδειγμα:

 
(Κώδικας 1)
Χρησιμοποιήσετε αυτό τον κώδικα αν θέλετε δίπλα στην εικόνα να υπάρχει μία μικρή περιγραφή του θέματος
(Κώδικας 2)
Χρησιμοποιήσετε αυτό τον κώδικα αν θέλετε να εμφανίζεται δίπλα στην εικόνα μόνο ο τίτλος του θέματος


                                               Κώδικας 1                                Κώδικας 2

 Το Widget εμφανίζει 8 θέματα τώρα αν εσείς θέλετε να εμφανίζονται περισσότερα ή λιγότερα απλά αλλάξτε  το αριθμό των θεμάτων όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτό. 


Αν τώρα δεν θέλετε να εμφανίζονται όλα τα θέματα χωρίς να κάνει κάποιος  scroll απλά διαγράψτε τον αριθμό 500  όπως βλέπετε στη φωτό.


Το βρήκαμε  στο madtomatoe.com

Πρόσφατα θέματα Widget με μικρογραφίες για Blogger
4/ 5 stars - "Πρόσφατα θέματα Widget με μικρογραφίες για Blogger" Ίσως είναι ο ευκολότερος τρόπος για βάλει κανείς στο blog ένα πολύ όμορφο πρόσθετο για τα πρόσφατα θέματα με μικρογραφίες από εικόνε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>