02 Φεβρουαρίου 2012

War Rock

Το WarRock είναι ένα κλασικό παιχνίδι MMORPG παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου (massively multiplayer online role-playing game). Όταν αρχίσετε να παίζετε πρέπει να επιλέξετε ένα περιβάλλον και ένα από τους πέντε διαθέσιμες ρόλους στρατιώτη: μηχανικός, ελεύθερος σκοπευτής, πυροβολικό, ή γιατρός. Ξεκινώντας το παιχνίδι, θα είστε σε τυχαία σε μια ομάδα και από κει και πέρα, θα πρέπει να πολεμήσετε και να κερδίσετε. Στην κοινότητα του War Rock θα βρείτε χιλιάδες παίκτες σε servers από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να παίξετε μαζί τους ανά πάσα στιγμή.


Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000

War Rock
4/ 5 stars - "War Rock" Το WarRock είναι ένα κλασικό παιχνίδι MMORPG παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου (massively multiplayer online role-playing game). Όταν α...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>