Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Βάλτε σαν φόντο στον υπολογιστή σας κινούμενες εικόνες (Windows 7 DreamScene Activator)Το Windows DreamScene είναι μία λειτουργία των windows που εμφανίσθηκε για πρώτη φορά με τα windows vista, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να βάζει στο destop του υπολογιστή εκτός από στατικές εικόνες και κινούμενες. Η Microsoft για κάποιους λόγους αποφάσισε να μην συμπεριλάβει αυτό το χαρακτηριστικό στα Windows 7. Για να καλύψουμε αυτό το κενό θα χρειαστούμε ένα μικρό πρόγραμμα το Windows 7 DreamScene Activator.

Αφού το κατεβάσετε τρέχετε το αρχείο με δικαιώματα διαχειριστή μόλις ανοίξει  πατήσετε στην επιλογή Enable DreamScene ώστε να ενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα.Αμέσως μετά  μπορείτε να ορίσετε σαν φόντο στον υπολογιστή σας κινούμενες εικόνες που πρέπει να είναι αρχεία video MWV ή MPG. Κατά τον ίδιο τρόπο ακολουθώντας τον αντίθετο δρόμο και πατώντας το Disable DreamScene μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα.


Τρέξτε το αρχείο με δικαιώματα διαχειριστή

Αν το χρώμα της γραμματοσειράς στα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας φαίνεται θολό, αλλάξετε το φόντο σε στερεό μαύρο ( κάντε κλικ και μετά στην επόμενη κάρτα πατήστε Cancel) από την εξατομίκευση και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το DreamScene βίντεο που θέλετε πάλι.

Αντιμετώπιση προβλημάτων


Μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε videos σαν φόντο στον υπολογιστή σας ακόμη να φτιάξετε και δικά σας  υπό τον όρο ότι θα πρέπει να είναι σε μορφή MWV ή MPG και βέβαια για ευνόητους λόγους να μην είναι τεράστιο σε μέγεθος. 

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista
Βάλτε σαν φόντο στον υπολογιστή σας κινούμενες εικόνες (Windows 7 DreamScene Activator)
4/ 5 stars - "Βάλτε σαν φόντο στον υπολογιστή σας κινούμενες εικόνες (Windows 7 DreamScene Activator)" Το Windows DreamScene είναι μία λειτουργία των windows που εμφανίσθηκε για πρώτη φορά με τα windows vista, δίνοντας στον χρήστη τη δυ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>