Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

AVI ReComp 1.5.5: Βάλτε υπότιτλους στις ταινίες σαςΠρόκειται για ένα θαυμάσιο, απλό στη χρήση πρόγραμμα Ripping μπορείτε να κάνετε να re compress τα AVI αρχεία σας. Η εφαρμογή υποστηρίζει όχι μόνο τα αρχεία που περιέχουν ήχο, αλλά και AVIs χωρίς ήχο. Το AVI ReComp υποστηρίζει AVIs με τις ακόλουθες μορφές ήχου: MP3, WAV, AC3, DTS, OGG. 

Υποστηριζόμενες μορφές υποτίτλων : TMPlayer (.txt), MicroDVD (.txt / .sub), SubViewer2 (.sub), SubRip (.srt), Advanced SubStation Alpha (.ass), SubStation Alpha (.ssa), VobSub (.sub/.idx)  Εν ολίγοις πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που με πολύ λίγα, απλά βήματα μπορείτε να ενσωματώσετε υπότιτλους σε οποιοδήποτε βίντεο. 

Θα πρέπει να σημειώσω ότι το πρόγραμμα ενσωματώνει στο βίντεο τους υπότιτλους κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν  θα αντιμετωπίσετε το συχνό πρόβλημα της μη αναγνώρισης των ελληνικών χαρακτήρων.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι πολύ απλή και ολοκληρώνετε σε τρία βασικά βήματα, την βλέπετε με λεπτομέρεια στις εικόνες που ακολουθούν:

Βήματα


Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000

Download
AVI ReComp 1.5.5: Βάλτε υπότιτλους στις ταινίες σας
4/ 5 stars - "AVI ReComp 1.5.5: Βάλτε υπότιτλους στις ταινίες σας" Πρόκειται για ένα θαυμάσιο, απλό στη χρήση πρόγραμμα Ripping μπορείτε να κάνετε να re compress τα AVI αρχεία σας. Η εφαρμογή υποστηρίζ...
3 σχόλια:
Write σχόλια
–>