13 Ιουνίου 2011

Acronis Antimalware CD
To Acronis Antimalware CD είναι ένα image file ώστε να φτιάξουμε ένα bootable CD το οποίο θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει το PC σας για τον εντοπισμό και την κατάργηση κακόβουλων προγραμμάτων.

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, αν έχετε ένα μολυσμένο υπολογιστή που δεν μπορεί να ξεκινήσει για παράδειγμα, ή εάν υποψιάζεστε ότι το PC σας έχει μολυνθεί. Το Antimalware CD μπορεί να σας δώσει μια ευκαιρία για την εξεύρεση και την άρση της απειλής.


Κάψτε το ISO αρχείο του σε CD, κάντε εκκίνηση από αυτό, και το πρόγραμμα θα φορτώσει. Εάν υπάρχει  σύνδεση στο Ίντερνετ,  το εργαλείο θα ενημερώσει τις υπογραφές του, και στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε τη σάρωση όλων των partitions του σκληρού σας δίσκου.


HomePage:acronis.com
License: Free, for personal-use only
Os: Windows 2000, Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows Server, Windows Vista (32 bit), Windows Vista (64 bit), Windows XP


Download

Acronis Antimalware CD
4/ 5 stars - "Acronis Antimalware CD" To Acronis Antimalware CD είναι ένα image file ώστε να φτιάξουμε ένα bootable CD το οποίο θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει το PC σας γ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>