10 Μαρτίου 2011

Τέλος οι διαφορετικές εκδόσεις της UbuntuΌπως φαίνεται, η Ubuntu 10.10 ήταν η τελευταία διανομή με διαφορετικές εκδόσεις για desktop και φορητούς υπολογιστές. Η Canonical ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει μια ενιαία έκδοση τον Απρίλιο, όταν θα παρουσιαστεί η Ubuntu 11.04.

Έτσι, τον επόμενο μήνα θα έχουμε την Ubuntu 11.04, η οποία θα καλύψει τις ανάγκες των desktops, laptops και netbooks και την Ubuntu Server 11.04. Με άλλα λόγια, η Canonical αφαιρεί τη λέξη "Edition" από τις επόμενες Ubuntu, θέλοντας έτσι να αποφύγει συγχύσεις μεταξύ των καταναλωτών.

Η Ubuntu 11.04 έχει την κωδική ονομασία Natty Narwhal και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο alpha.

     πηγή:

Τέλος οι διαφορετικές εκδόσεις της Ubuntu
4/ 5 stars - "Τέλος οι διαφορετικές εκδόσεις της Ubuntu" Όπως φαίνεται, η Ubuntu 10.10 ήταν η τελευταία διανομή με διαφορετικές εκδόσεις για desktop και φορητούς υπολογιστές. Η Canonical ανακοίνωσε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>