07 Ιουνίου 2008

Πώς να ρυθμίσουμε το mTorrent
Κατ΄ αρχήν κατεβάζουμε το πρόγραμμα εδω

το τρέχουμε, και πάμε options/Preferences/connections εκεί βάζουμε την πόρτα που θέλουμε να ανοίξουμε π.χ 4332 ανοίγουμε τον firefox η τον internet explorer και αφού μπούμε στο royter που έχουμε θα συναντήσουμε κάτι τέτοιο.
Εκεί ορίζουμε την πόρτα που θέλουμε να ανοίξουμε βάζουμε την ip που έχει ο υπολογιστής μας και πατάμε οκ και βάζουμε την πόρτα που έχουμε επιλέξει ως εξής

Πατάμε ok, έχουμε ρυθμίσει σωστά το πρόγραμμα σε συνδυασμό με το royter μας, επίσης εκείνο που πρέπει να ρυθμίσουμε μετά είναι την ασφάλεια μεταφοράς δεδομένων οπως φαίνεται πιό κάτω.


Επιλέγουμε που θέλουμε να αποθηκευτούν τα Torrents μας, εσείς μπορείτε να ακολουθήσετε ότι διαδρομές επιθυμείτε.

Εχουμε τελειώσει τις πιό βασικές μας ρυθμίσεις και είμαστε έτοιμοι να κατεβάσουμε το Torrent που επιθυμούμε

Πώς να ρυθμίσουμε το mTorrent
4/ 5 stars - "Πώς να ρυθμίσουμε το mTorrent" Κατ΄ αρχήν κατεβάζουμε το πρόγραμμα εδω το τρέχουμε, και πάμε options/Preferences/connections εκεί βάζουμε την πόρτα που θέλουμε να ανο...


1 σχόλιο:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>