//Add More external stylesheets DiskMax : Καθαρίστε τα περιττά αρχεία



Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

DiskMax : Καθαρίστε τα περιττά αρχεία

read

Ξέρετε γιατί ο υπολογιστής σας δεν είναι πλέον τόσο γρήγορος όσο όταν τον πήρατε για πρώτη φορά; Αυτό οφείλεται στη συσσώρευση ανεπιθύμητων αρχείων και άλλων δεδομένων στο σύστημά σας σε συνδυασμό με την ανεπαρκή διάταξη σημαντικών αρχείων. 

Τρέξτε το και η διαφορά θα γίνει άμεσα αντιληπτή. Οι εφαρμογές θα ξεκινήσουν πιο γρήγορα, και τα παιχνίδια σας θα τρέξουν καλύτερα. Η λειτουργία του DiskMax από καιρό σε καιρό συνιστάται να διατηρείτε πάντα σε φόρμα τον υπολογιστή σας

Ακόμα κι αν είστε έμπειρος χρήστης, το DiskMax θα σας χρησιμεύσει δεδομένου ότι αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες που απαιτούνται για να κρατήσετε το σύστημά σας καθαρό και γρήγορο. Αυτοματοποιεί το άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης (αν έχει καθοριστεί), τον καθαρισμό των υπολειμμάτων εγκατάστασης και τις πληροφορίες εντοπισμού σφαλμάτων.

Καθαρίζει το Ιστορικό, τα προσωρινά αρχεία Internet, τα Cookies (αν έχουν καθοριστεί), τη λίστα πρόσφατων αδειών, την προσωρινή μνήμη explorer και τα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων των Windows. 

Πραγματοποιεί, εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης των Windows, αχρησιμοποίητων δρομολογητών παλαιού τύπου (στα Vista, αν έχει καθοριστεί), πληροφορίες εντοπισμού σφαλμάτων, αρχεία καταγραφής στο διαδίκτυο, προσωρινές αποθηκευμένες πληροφορίες, πληροφορίες επισκευής, διαγραφές DLL, αρχεία καταγραφής και προσωρινά αρχεία.

Καταργεί τις καταχωρήσεις μητρώου για τους πιο πρόσφατα χρησιμοποιούμενους καταλόγους. Διαγράφει τα αρχεία καταγραφής συμβάντων των Windows (καμία άλλη εφαρμογή δεν το κάνει αυτό).

Σας δίνει τη δυνατότητα να σαρώσετε βαθιά τον σκληρό σας δίσκο για να καταργήσετε όλα τα αρχεία του τύπου log, old, prv, chk, swp, bak, gid, wbk, tmp και dmp. Αυτό προορίζεται μόνο για προχωρημένους χρήστες, και τέλος αναδιατάσσει τα αρχεία  έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση πιο γρήγορα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!