Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Οκτωβρίου 2017

Solus : Λειτουργικό σύστημα Linux για το σπίτι ή το γραφείοΤο Solus είναι ένα λειτουργικό σύστημα linux σχεδιασμένο για οικιακή χρήστη που δίνει τη δυνατότητα μια συνολικής εμπειρίας στο χώρο των λειτουργικών συστημάτων για το σπίτι ή το γραφείο. Περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση της δωρεάν σουίτας LibreOffice, έτσι ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και τις παρουσιάσεις σας. Στο κέντρο λογισμικού θα βρείτε επίσης επιλογές  λογιστικής, τη διαχείριση προσωπικών πληροφοριών και πολλά άλλα. Ακόμη περιλαμβάνει σημαντικά προγράμματα επεξεργασίας μουσικής όπως το Synfig Studio, το Musescore ή Mixxx, και προγράμματα σχεδιασμού και επεξεργασίας γραφικών όπως GIMP ή Inkscape, αλλά και προγράμματα επεξεργασίας βίντεο όπως τα Avidemux, Kdenlive ή Shotcut. Τέλος περιλαμβάνει για τους φανατικούς gameres πολλά φανταστικά παιχνίδια ανοιχτού κώδικα μαζί με την απαραίτητη υποστήριξη για πολλά gamepads και ελεγκτές. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να παίζετε όλους τους τίτλους Steam για Linux,  σε βελτιστοποιημένο χρόνο εκτέλεσης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


Solus : Λειτουργικό σύστημα Linux για το σπίτι ή το γραφείο
4/ 5 stars - "Solus : Λειτουργικό σύστημα Linux για το σπίτι ή το γραφείο" Το Solus είναι ένα λειτουργικό σύστημα linux σχεδιασμένο για οικιακή χρήστη που δίνει τη δυνατότητα μια συνολικής εμπειρίας στο χώρο τω...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα