Perfect IP Camera Viewer : Λογισμικό παρακολούθησης βίντεο για κάμερες IP



Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Perfect IP Camera Viewer : Λογισμικό παρακολούθησης βίντεο για κάμερες IP

read

Το Perfect IP Camera Viewer είναι ένα εύκολο στη χρήση αλλά ισχυρό λογισμικό παρακολούθησης βίντεο. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να παρακολουθείτε κάμερες IP απευθείας από τον υπολογιστή σας. (Υποστηρίζεται η απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω του διαδικτύου). Η αρχική εγκατάσταση του προγράμματος δεν θα προκαλέσει κανένα πρόβλημα, καθώς και η προσθήκη κάμερας IP στο πρόγραμμα. Η εφαρμογή περιέχει έναν αποδοτικό σαρωτή δικτύου, ο οποίος ανιχνεύει αυτόματα κάμερες IP που λειτουργούν και τις συνδέει με την εφαρμογή. 

Παρακολουθήστε έως και 64 κάμερες ταυτόχρονα, με αποτελεσματική μηχανή ανίχνευσης κίνησης, εργαλείο μάσκας για την αποτροπή ψευδών ειδοποιήσεων. σειρήνας, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματα SMS διαθέσιμα για ανίχνευση κίνησης. Το IP Camera Viewer διαθέτει ανιχνευτή κίνησης λογισμικού που ενεργοποιεί την σειρήνα (ήχος από το ηχείο) σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης στην περιοχή παρακολούθησης. 

Επίσης, το πρόγραμμα είναι σε θέση να σας ειδοποιήσει για ένα περιστατικό μέσω μηνύματος που αποστέλλεται στο e-mail σας, ή sms που αποστέλλονται στο κινητό σας τηλέφωνο. Η λειτουργία αποστολής μηνυμάτων SMS είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, επειδή λαμβάνετε μια ειδοποίηση αμέσως. Οι ρυθμίσεις ανίχνευσης περιλαμβάνουν τη ρύθμιση της ευαισθησίας του αισθητήρα, καθώς και ένα εργαλείο κάλυψης. Η μάσκα μπορεί να τοποθετηθεί σε περιοχές παρακολούθησης που είναι ευαίσθητες σε ψευδώς θετικά.
<
Για παράδειγμα, σε έναν τοίχο στον οποίο εμφανίζεται συχνά ηλιοφάνεια, ή στην περιοχή του δαπέδου, εάν κατοικούν κατοικίδια ζώα στο δωμάτιο. Οι περιοχές "μάσκας" θα αγνοηθούν από το πρόγραμμα αν ανιχνευθεί η κίνηση εκεί. Εάν εντοπιστεί κίνηση, το πρόγραμμα κάνει στιγμιότυπα και αποθηκεύει τα αρχεία σε οποιονδήποτε τοπικό φάκελο ή σε σύννεφο. Η εγγραφή ανίχνευσης κίνησης εξοικονομεί χώρο με την καταγραφή μόνο όταν συμβαίνει κάτι. 

Σίγουρα θα χρειαστείτε μια οπτική επιβεβαίωση του συμβάντος. Για τους σκοπούς αυτούς, ίσως χρειαστεί να δείτε φωτογραφίες από κάμερες ή ακόμα και εγγραφές βίντεο. Το IP Cam Viewer σας επιτρέπει να δείτε και τα δύο. Οι δημιουργούμενες εικόνες JPEG αποθηκεύονται σε έναν ειδικό φάκελο στον υπολογιστή ή στο σύννεφο. Είναι επίσης δυνατή η αυτόματη προσάρτηση 2-3 εικόνων στο μήνυμα αποστολής. Το βίντεο καταγράφεται σε μορφή Xvid, το οποίο παρέχει ένα ελάχιστο μέγεθος αρχείου με καλή ποιότητα.

Περιλαμβάνει όλες της δυνατότητες της εμπορικής έκδοσης με τη διαφορά ότι στην δωρεάν μπορείτε να κάνετε καταγραφή, βίντεο και παρακολούθηση στο διαδίκτυο μέχρι και 2 ώρες. Υποστηρίζει Ελληνικά.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Perfect IP Camera Viewer

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!