30 Νοεμβρίου 2017

NoxPlayer : Ο ταχύτερος εξομοιωτής Android για τα WindowsΘα τον χαρακτηρίζαμε χωρίς υπερβολή τον ταχύτερο emulator Android για τα windows. Me πρωτοποριακή μηχανή σας προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού που θα ξεπεράσει αυτή του κινητού σας τηλεφώνου. Με κορυφαία τεχνολογία που βασίζεται στο Android 4.4.2, συμβατή με X86 / AMD, είναι σταθερός, γρήγορος και αξιόπιστος.

Με απόλυτη συμβατότητα με παιχνίδια και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων νέων και δημοφιλών τίτλων. Περιλαμβάνει πολλές ρυθμίσεις μεταξύ των οποίων η κατανάλωση μνήμης η αλλαγή της ανάλυσης για την οθόνης του υπολογιστή σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Με ενσωματωμένο το Google Play Store , και με δυνατότητες καταγραφής των παιχνιδιών ή των εφαρμογών σας σε βίντεο και εικόνα αλλά και δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών android από αρχεία apk (Θα τα βρείτε στην δεξιά μπάρα της εφαρμογής). Ακόμη σας δίνει την δυνατότητα, περιστροφής εικόνας, επιλογής διαθέσιμων αριθμών πυρήνων με τους οποίους θα λειτουργεί ο εξομοιωτής, πολύ χρήσιμη επιλογή για mutlicore επεξεργαστές, αλλά και δυνατότητα επιλογής γραφικών μεταξύ Open GL και DirectX.


Για την είσοδό σας στο google play strore θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή κάνοντας απλά εγγραφή με τον λογαριασμό Google που διαθέτετε. Τέλος πρέπει να σημειώσουμε κάτι πολύ βασικό, ότι για την πλήρη ενεργοποίηση των χαρακτηριστικών του εξομοιωτή θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό Hardware virtualization  που αξίζει ίσως να πούμε δύο λόγια για το τι είναι και πώς το ενεργοποιούμε.Το Hardware virtualization είναι μια εξελισσόμενη τεχνολογία που κερδίζει δημοτικότητα σε πλατφόρμες διακομιστών. Η βασική ιδέα της τεχνολογίας είναι να εδραιώσει πολλούς μικρούς φυσικούς servers σε ένα μεγάλο φυσικό server, έτσι ώστε ο επεξεργαστής να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά. Το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται σε ένα φυσικό server μπορεί να μετατραπεί σε ένα ξεχωριστό λειτουργικό σύστημα που τρέχει μέσα στην εικονική μηχανή. Το hypervisor ελέγχει τον επεξεργαστή, τη μνήμη και άλλα συστατικά, επιτρέποντας στην ουσία πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα να τρέχουν στο ίδιο μηχάνημα χωρίς την ανάγκη συγκεκριμένου πηγαίου κώδικα. Το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται στην μηχανή και θα φαίνεται να έχει το δικό του επεξεργαστή, τη μνήμη του και τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Διαθέτει ο επεξεργαστή μας τεχνολογία Hardware virtualization;

Στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε αν ο υπολογιστή μας διαθέτει τεχνολογία Hardware virtualization, μπορούμε να το εξακριβώσουμε με τρεις τρόπους, ο ένας είναι να χρησιμοποιήσουμε μία δωρεάν εφαρμογή απο την Microsoft που απευθύνεται σε υπολογιστές που τρέχουν μέχρι Windows 7 (κλικ εδώ). Ο δεύτερος τρόπος είναι να δούμε μέσω του Device Manager τον επεξεργαστή που διαθέτει ο  υπολογιστής μας  και αν ο επεξεργαστής σας είναι Intel να πληκτρολογήσουμε το ονομασία του στη σχετική ιστοσελίδα της INTEL,(κλικ εδώ)  ώστε δούμε όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων και αν διαθέτει Hardware virtualization. 

Ο τρίτος τρόπος είναι μέσω του ενός απλού δωρεάν λογισμικού του LeoMoon CPU-V (κλικ εδώ) μέσω του οποίου μπορούμε να δούμε όχι μόνο αν ο επεξεργαστής μας διαθέτει το ανωτέρω χαρακτηριστικό αλλά και αν αυτό είναι ενεργοποιημένο (περιλαμβάνει και επεξεργαστές AMD). Επομένως ανάλογα με την περίπτωση, εάν δεν διαθέτουμε Hardware virtualization θα δούμε αυτή την εικόνα :

Αν ωστόσο ο επεξεργαστής μας διαθέτει Hardware virtualization αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο θα δούμε αυτή :

Τέλος αν όλα είναι εντάξει θα δούμε αυτή την εικόνα :


Στην περίπτωση που ο επεξεργαστής μας διαθέτει Hardware virtualization και δεν είναι ενεργοποιημένο ο τρόπος ενεργοποίησης είναι απλός και γίνεται μέσω του Bioς του υπολογιστή σας, και όπου ανάλογα με το Bios που διαθέτετε θα δείτε αυτές περίπου τις εικόνες, η πρώτη αφορά σε επεξεργαστές intel και η δεύτερη σε AMD.Nox App Player 6.0.1.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
NoxPlayer : Ο ταχύτερος εξομοιωτής Android για τα Windows
4/ 5 stars - "NoxPlayer : Ο ταχύτερος εξομοιωτής Android για τα Windows" Θα τον χαρακτηρίζαμε χωρίς υπερβολή τον ταχύτερο emulator Android για τα windows. Me πρωτοποριακή μηχανή σας προσφέρει μια εμπειρία παι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>