Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Οκτωβρίου 2017

Menu Uninstaller Ultra : Απεγκαταστήστε ανεπιθύμητα προγράμματα με δύο κλικ


Για τα ανεπιθύμητα προγράμματα των Windows, αν δεν διαθέτετε κάποιο άλλο πρόγραμμα συνήθως πρέπει να πάτε στον Πίνακα Ελέγχου για να τα αφαιρέσετε. Το πρόγραμμα απεγκατάστασης του μενού προσθέτει μια επιλογή "Κατάργηση εγκατάστασης" στο μενού περιβάλλοντος των Windows, ώστε να μπορείτε να καταργήσετε προγράμματα από τις συντομεύσεις τους. Παρόλο που πιθανώς κάνετε περιστασιακές σαρώσεις μέσω του πλαισίου διαλόγου Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε ανεπιθύμητα προγράμματα κατά την κύλιση από το μενού Έναρξης ή στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.

Το MenuUninstaller προσθέτει μια απλή επιλογή "Κατάργηση εγκατάστασης" στο μενού περιβάλλοντος για οποιαδήποτε συντόμευση στον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να απεγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα από σχεδόν οπουδήποτε. Απλά εγκαταστήστε το MenuUninstaller και ξεκινήστε να καταργείτε προγράμματα που δεν επιθυμείτε κάνοντας δεξί κλικ επάνω στο εικονίδιό τους και αριστερό επάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Menu Uninstaller Ultra : Απεγκαταστήστε ανεπιθύμητα προγράμματα με δύο κλικ
4/ 5 stars - "Menu Uninstaller Ultra : Απεγκαταστήστε ανεπιθύμητα προγράμματα με δύο κλικ" Για τα ανεπιθύμητα προγράμματα των Windows, αν δεν διαθέτετε κάποιο άλλο πρόγραμμα συνήθως πρέπει να πάτε στον Πίνακα Ελέγχου για να τα ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα