25 Οκτωβρίου 2017

IObit Uninstaller Pro 7 : Η επαγγελματική λύση για να καταργήσετε ανεπιθύμητα προγράμματα (πλήρης έκδοση)Κορυφαία, απλή, γρήγορη, αλλά αποτελεσματική λύση, που θα σας βοηθήσει να απεγκαταστήσετε και να καταργήσετε ανεπιθύμητα προγράμματα και φακέλους από τον υπολογιστή σας και απ΄ότι θα δείτε τα προγράμματα είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες, διευκολύνοντας έτσι τον χρήστη να βρει άμεσα το λογισμικό που θέλει να απομακρύνει από τον υπολογιστή του.

Περιέχει  μία ξεχωριστή επιλογή τη δεύτερη κατά σειρά με το όνομα επεκτάσεις φυλλομετρητή όπου σας δίνει τη δυνατότητα να απεγκαταστήσετε τις διάφορες Toolsbars που κατά εκνευριστικό τρόπο εγκαθίστανται στον υπολογιστή μας ως πρόσθετα, πολλές φορές ΄΄χωρίς καν να μας ρωτήσουν΄΄ Το λογισμικό διατίθεται στην πλήρη του έκδοση και για ισχύει ο κωδικός θα πρέπει να το κατεβάσετε μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2017

Τώρα, για να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το λογισμικό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε το. Μέσα θα βρείτε ένα κείμενο, τρέξτε το και κατεβείτε κάτω από το σημείο IObit Uninstaller Pro 7 Giveaway και κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να κατεβάσετε το λογισμικό. Αφού το εγκαταστήσετε, τρέξτε το και επιλέξτε ρυθμίσεις.
- Στην επόμενη εικόνα πατήστε αυτόματη αναβάθμιση Pro και πατήστε o.k


- Τέλος, πληκτρολογήστε τον κωδικό του προϊόντος που  βλέπετε στο έγγραφο κάτω από τον σύνδεσμο για να το ενεργοποιήσετε.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
IObit Uninstaller Pro 7 : Η επαγγελματική λύση για να καταργήσετε ανεπιθύμητα προγράμματα (πλήρης έκδοση)
4/ 5 stars - "IObit Uninstaller Pro 7 : Η επαγγελματική λύση για να καταργήσετε ανεπιθύμητα προγράμματα (πλήρης έκδοση) " Κορυφαία, απλή, γρήγορη, αλλά αποτελεσματική λύση, που θα σας βοηθήσει να απεγκαταστήσετε και να καταργήσετε ανεπιθύμητα προγράμματα κ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>