Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Οκτωβρίου 2017

HDDScan : Δωρεάν λογισμικό για τη διάγνωση σκληρών δίσκων, SSD
Το HDDScan είναι ένα δωρεάν λογισμικό για τη διάγνωση σκληρών δίσκων (διακομιστές RAID συστοιχιών, δίσκοι USB Flash και SSD υποστηρίζονται). Το πρόγραμμα μπορεί να ελέγξει τη συσκευή αποθήκευσης για σφάλματα (Bad-μπλοκ και προβληματικοί τομείς), δείχνει S.M.A.R.T. χαρακτηριστικά και μπορεί να αλλάξει ορισμένες παραμέτρους του σκληρού δίσκου, όπως AAM, APM κ.λπ. Το HDDScan μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση της τακτικού ελέγχου "δοκιμής υγείας" για τη μονάδα δίσκου σας και για την πρόβλεψη της υποβάθμισης του, έτσι ώστε να μπορείτε να αποτρέψετε την απώλεια δεδομένων και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας.

Υποστηριζόμενες συσκευές
  • IDE (ATA) and SATA HDD.
  • SCSI (SAS) HDD.
  • External USB drives and all major USB boxes (see Appendix A).
  • FireWire or IEEE 1394 HDD (see Appendix A).
  • RAID volumes made of ATA (IDE) / SATA / SCSI HDDs (surface tests only).
  • USB Flash (pen drives) – surface tests only.
  • SATA / ATA SSD – solid state drives (NEW).
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


HDDScan : Δωρεάν λογισμικό για τη διάγνωση σκληρών δίσκων, SSD
4/ 5 stars - " HDDScan : Δωρεάν λογισμικό για τη διάγνωση σκληρών δίσκων, SSD" Το HDDScan είναι ένα δωρεάν λογισμικό για τη διάγνωση σκληρών δίσκων (διακομιστές RAID συστοιχιών, δίσκοι USB Flash και SSD υποστηρίζο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα