Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Οκτωβρίου 2017

ChaletOS : Λειτουργικό σύστημα linux με στύλ windowsΌλοι γνωρίζουμε κάποιον που προσπάθησε να μεταβεί στο Linux, χωρίς επιτυχία. Το λειτουργικό σύστημα που προσπάθησε ήταν πολύ διαφορετικό από  το συνηθισμένο, υπήρχαν πάρα πολλά νέα πράγματα και τα παλιά πράγματα δεν ήταν εκεί που περίμενε. 

Ο στόχος αυτής της εφαρμογής είναι να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να συνηθίσει στο Linux. Το σύστημα αυτό δεν είναι πολύ διαφορετικό από το Xubuntu, στο οποίο βασίζεται, αλλά το ChaletOS έχει ένα στυλ που όλοι γνωρίζουν καλά, ελκυστική απλότητα και εντυπωσιακή ταχύτητα. Λόγω των μικρών απαιτήσεων υλικού, θα αναβιώσει μερικές παλιούς υπολογιστές και θα αναζωογονήσει άλλους, όχι τόσο παλιούς.


Τι νέο υπάρχει στη νέα κυκλοφορία του ChaletOS; Νέα υποστήριξη LTS, νέος πυρήνας και νέο Κέντρο Λογισμικού. Αλλά πέρα από αυτό, με αυτό που είναι το ChaletOS τόσο διαφορετικό από άλλες διανομές; Τα θέματα βελτιώνονται έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν καλύτερα. Επίσης, τώρα είναι πιο πλήρεις και περιλαμβάνει λεπτομέρειες για πολλές εφαρμογές. 


Τα εικονίδια επανασχεδιάσθηκαν. Χρησιμοποιήθηκαν επανασχεδιασμένα εικονίδια Emerald  έτσι ώστε να είναι πιο κατάλληλα για το στυλ ChaletOS. Το Style Changer ξαναγράφεται και τα πρότυπα δημιουργούνται από το μηδέν. Πολλά στυλ "conkys" που προέρχονται από την κοινότητα ξαναγράφηκαν και προσαρμόστηκαν για το ChaletOS. Το Start Point είναι μια νέα εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει τους νέους χρήστες να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το ChaletOS ή το Linux. Περιέχει συλλογή βίντεο, άρθρα από ιστότοπους και προτάσεις για διαφορετικές εφαρμογές.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


ChaletOS : Λειτουργικό σύστημα linux με στύλ windows
4/ 5 stars - "ChaletOS : Λειτουργικό σύστημα linux με στύλ windows" Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που προσπάθησε να μεταβεί στο Linux, χωρίς επιτυχία. Το λειτουργικό σύστημα που προσπάθησε ήταν πολύ διαφορετ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα