Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Σεπτεμβρίου 2017

WebCatalog : Τρέξτε χιλιάδες εφαρμογές όπως τις πραγματικέςΠρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες στο είδος της εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορούμε να τρέξουμε προγράμματα χωρίς να τα εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας. Υπάρχουν βέβαια και άλλες παρόμοιες, ωστόσο η μοναδικότητα αυτής της εφαρμογής είναι ότι είναι απολύτως δωρεάν χωρίς κανενός τύπου συνδρομή και περιορισμούς. 

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, αφού κατεβάσουμε το πρόγραμμα είναι να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας και να κάνουμε login με τον Google λογαριασμό μας. Από εκεί και μετά μπορούμε να επιλέξουμε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες εφαρμογές και να τις τρέξουμε στον υπολογιστή μας πατώντας στο install. 

Στην πραγματικότητα, οι εφαρμογές δεν εγκαθίσταται στον υπολογιστή μας, έτσι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τις δοκιμάσουμε σε πραγματικές συνθήκες,  χωρίς να μειώσουμε τον αποθηκευτικό μας χώρο, κάτι που θα φανεί πολύ ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους χρησιμοποιούν mini laptop με περιορισμένες αποθηκευτικές δυνατότητες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


WebCatalog : Τρέξτε χιλιάδες εφαρμογές όπως τις πραγματικές
4/ 5 stars - "WebCatalog : Τρέξτε χιλιάδες εφαρμογές όπως τις πραγματικές" Πρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες στο είδος της εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορούμε να τρέξουμε προγράμματα χωρίς να τα ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα