//Add More external stylesheets TrackView: Μετατρέψτε το κινητό το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας σε κάμερα ασφαλείας



Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

TrackView: Μετατρέψτε το κινητό το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας σε κάμερα ασφαλείας

read

Η εφαρμογή αυτή είναι μια ειδική περίπτωση που μετατρέπει smartphones, ταμπλέτες και υπολογιστές σε ένα συνδεδεμένο κινητό σύστημα επιτήρησης και παρακολούθησης με εντοπισμό θέσης και απομακρυσμένες δυνατότητες εγγραφής που μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει μία IP κάμερα για βίντεο επιτήρηση.

Μετατρέπει επίσης τηλέφωνα και tablets σε μια συσκευή εντοπισμού GPS και σας επιτρέπει απομακρυσμένη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Το TrackView είναι το μόνο app που μπορεί να πραγματοποιήσει εντοπισμό θέσης GPS, παρακολούθηση βίντεο, απομακρυσμένη εγγραφή βίντεο και πολλά άλλα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε το τηλέφωνό σας, να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας, να παρακολουθείτε τα μέλη της οικογένειάς σας για ασφάλεια, για την καταπολέμηση της κλοπής, πυρκαγιάς, να παρακολουθείτε το μωρό σας, ή κατοικίδια. Το TrackView είναι απλό στην εγκατάσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον όνομα χρήστη Gmail λογαριασμό σας και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε με το TrackView.

Χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό για να συνδεθείτε σε όλες τις συσκευές. Πριν από την είσοδο, δώστε ένα όνομα της συσκευής στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να τη διακρίνετε. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για τα windows, Mac, iOs κάντε κλικ εδώ.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!