Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Σεπτεμβρίου 2017

PhotoPageGen : Πώς να φτιάξετε και να ανεβάσετε φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο
Αν ψάχνετε κάποια εφαρμογή για να δημιουργήσετε απλά και γρήγορα εντυπωσιακά φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο σταματήστε εδώ. Το PhotoPageGen είναι η εφαρμογή που ψάχνετε. Πρόκειται για μία εκπληκτικά απλή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τα δικά σας άλμπουμ να προσαρμόστε τα φόντα, τα χρώματα, τις μικρογραφίες και πολλές άλλες λεπτομέρειες έτσι ώστε να τους δώσετε επαγγελματική εμφάνιση. Ξεκινώντας, αφού κατεβάσετε και τρέξετε την εφαρμογή σύρτε το φάκελο με τις φωτογραφίες σας στο αντίστοιχο πεδίο μέσα στο μενού του προγράμματος,


και πατήστε Preview για να κάνετε προεπισκόπιση του άλμπουμ σας. Από εκεί και μετά, μπορείτε να αλλάξετε το Bakground το χρώμα του το μέγεθος στις φωτογραφίες σας και πολλές άλλες λεπτομέρειες.
____________Κλικ για μεγέθυνση_____________Αφού ολοκληρώσετε τις δοκιμές σας κάντε κλικ στο Publish για να ανεβάσετε στο διαδίκτυο το άλμπουμ σας μέσω του Webserver σας. Αν δεν έχετε διαθέσιμο χώρο σε κάποια υπηρεσία host ή αν αυτά που βλέπετε σας φαίνονται κινέζικα ακολουθήστε τον πιο απλό εναλλακτικό τρόπο. Επιλέξτε το πεδίο BitBalloon και κάντε κλικ στον σύνδεσμο https://www.bitballoon.com. Κάντε εγγραφή στην υπηρεσία και επιβεβαιώστε το e-mail σας.  Τέλος, σύρτε ξανά τον ίδιο φάκελο με τις φωτογραφίες που είχατε προσθέσει προηγουμένως στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής (δείτε το στην παρακάτω φωτογραφία),


και περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί το ανέβασμα των φωτογραφιών σας, κάντε κλικ στον σύνδεσμο και απολαύστε τις. Αν θέλετε να να τις δουν και άλλοι διαδώστε απλά τον σύνδεσμο. 

PhotoPageGen : 5.4

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


PhotoPageGen : Πώς να φτιάξετε και να ανεβάσετε φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - "PhotoPageGen : Πώς να φτιάξετε και να ανεβάσετε φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο" Αν ψάχνετε κάποια εφαρμογή για να δημιουργήσετε απλά και γρήγορα εντυπωσιακά φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο σταματήστε εδώ. Το ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα