Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Οκτωβρίου 2017

Photo Mixer Ultimate : Δημιουργήστε εντυπωσιακά κολάζ ή σχήματα κολάζ σε στυλ καθρέφτηΔημιουργήστε εντυπωσιακά κολάζ ή σχήματα κολάζ ή ακόμα και κολλάζ σε στυλ καθρέφτη με φωτογραφικά εφέ που εφαρμόζονται σε φωτογραφίες με μοναδικά σύνορα και φόντα φωτογραφιών. Μπορείτε επίσης, να γράψετε και οποιοδήποτε κείμενο στο κολάζ που δημιουργήσατε. Ακόμη, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος φωτογραφιών, να περιστρέψετε τις φωτογραφίες σας και να εφαρμόστε πολλαπλά εφέ επικάλυψης. Αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία των φωτογραφιών, μπορείτε να αποθηκεύσετε εικόνες στο τηλέφωνό ή τον υπολογιστή σας, ή να μοιραστείτε την εικόνα σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε οποιοδήποτε αριθμό εικόνων και να τις σύρετε σε οποιαδήποτε γωνία και να ελέγξετε την ένταση θολώματος ή ακόμα και να αλλάξετε το φόντο και να γράψετε το κείμενο σας. Τα σχήματα είναι διαθέσιμα για 2, 3, 4, 5 και 6 μορφές φωτογραφιών.


Photo Mixer Ultimate : Δημιουργήστε εντυπωσιακά κολάζ ή σχήματα κολάζ σε στυλ καθρέφτη
4/ 5 stars - "Photo Mixer Ultimate : Δημιουργήστε εντυπωσιακά κολάζ ή σχήματα κολάζ σε στυλ καθρέφτη" Δημιουργήστε εντυπωσιακά κολάζ ή σχήματα κολάζ ή ακόμα και κολλάζ σε στυλ καθρέφτη με φωτογραφικά εφέ που εφαρμόζονται σε φωτογραφίες...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα