O&O FileDirect : Απλός και ασφαλής τρόπος για να μοιραστείτε τα αρχεία σας



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

O&O FileDirect : Απλός και ασφαλής τρόπος για να μοιραστείτε τα αρχεία σας

read

Το O & O FileDirect είναι μία απλή εφαρμογή που καθιστά δυνατή την κοινή χρήση απεριόριστου αριθμού αρχείων χωρίς να χρειάζεται να τα φορτώσετε στο σύννεφο. Με αυτόν τον τρόπο τα εμπιστευτικά σας αρχεία δεν είναι δυνατόν να πέσουν σε λάθος χέρια αφού διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο του ποιος θα τα δει. \

Kαθιστά δυνατή την κοινή χρήση απεριόριστου αριθμού αρχείων χωρίς να χρειάζεται να τα φορτώσετε στο cloud. Με αυτόν τον τρόπο τα εμπιστευτικά αρχεία σας δεν ξεφεύγουν ποτέ από τα χέρια σας. Διατηρείτε τον απόλυτο έλεγχο του ποιος θα τα δει. 

Χρησιμοποιώντας ένα πολύ απλό μενού, απλά ανεβάζετε το αρχείο που πρέπει να μοιραστεί. Στη συνέχεια παράγει έναν ατομικό σύνδεσμο που στέλνετε στην επαφή. Ο παραλήπτης δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει το πρόγραμμα για να κατεβάσει το αρχείο. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει τον σύνδεσμο του αρχείου. Μάλιστα αυτός που θα ανεβάσει το αρχείο έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν ο σύνδεσμος θα έχει ημερομηνία λήξης ή ακόμη και σε πόσες φορές θα κατέβει έως ότου απενεργοποιηθεί ή ακόμη και να προσθέσει και κωδικό πρόσβασης για μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα δουλέψει με τους Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, και Vivaldi.

Το O&O FileDirect διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων και φακέλων με απεριόριστο αριθμό παραληπτών . Διατηρείτε τον απόλυτο έλεγχο σε ποιον θα πρέπει να επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία. 

Δεν χρειάζεται καμία υπηρεσία cloud ή ανησυχία για το μέγεθος των συνημμένων email. Τα αρχεία σας θα κοινοποιηθούν μόνο μεταξύ του υπολογιστή όπου αποθηκεύονται τα αρχεία και του υπολογιστή, του tablet, του φορητού υπολογιστή, του κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη όπου θα γίνει λήψη των αρχείων. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!