Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Αυγούστου 2017

WinAudit : Λογισμικό διάγνωσης για τo PC σαςΤο WinAudit είναι μία μικρή εφαρμογή που δεν χρειάζεται εγκατάσταση ή κάποια ρύθμιση και αν θέλετε μπορείτε να την τρέξετε από κάποιο USB stick. Απλά κατεβάστε το αρχείο εξαγάγετε το πρόγραμμα και κάντε διπλό κλικ πάνω του. Το πρόγραμμα διαβάζει σχεδόν σε κάθε πτυχή της του υπολογιστή σας και τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε μορφή web-σελίδας, κατηγοριοποιημένα για εύκολη προβολή και αναζήτηση. Διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως διάγνωση βλάβης σκληρών δίσκων, χαρτογράφηση δικτύου, ταχύτητα σύνδεσης, στατιστικά του συστήματος, καθώς και ενημερώσεις για τα Windows και ρυθμίσεις για το firewall.Το WinAudit είναι δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε εμπορικές εφαρμογές και να το διανείμετε ελεύθερα οπουδήποτε. Το πρόγραμμα δεν απαιτεί ούτε εγκατάσταση ούτε διαμόρφωση. Τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


WinAudit : Λογισμικό διάγνωσης για τo PC σας
4/ 5 stars - "WinAudit : Λογισμικό διάγνωσης για τo PC σας" Το WinAudit είναι μία μικρή εφαρμογή που δεν χρειάζεται εγκατάσταση ή κάποια ρύθμιση και αν θέλετε μπορείτε να την τρέξετε από κάποιο ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>