18 Αυγούστου 2017

Taptiles : Συναρπαστικό παιχνίδι συνδυασμών με τουβλάκιαΠαίξτε Taptiles και μεταφερθείτε σε ένα μυστηριώδη κόσμο γεμάτο τουβλάκια σε σχήμα κύβου και παζλ που μόνο εσείς μπορείτε να λύσετε. Χαλαρώστε σε γαλήνιους κήπους και ζωντανά τοπία που αποκτούν ζωή με εξαιρετικά γραφικά και εφέ. Συνδυάστε τουβλάκια για να αδειάσετε τα παζλ σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι συνδυασμών με μια μοναδική αίσθηση! 

Τα τουβλάκια αποκτούν σχήμα κύβου και σχηματίζουν τρισδιάστατα παζλ. Αν δυσκολεύεστε να κάνετε ένα συνδυασμό, απλά περιστρέψτε το παζλ για να βρείτε περισσότερα τουβλάκια στην άλλη πλευρά! Το Taptiles περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες και αναρίθμητα παζλ για μια εμπειρία παιχνιδιών, που όμοιά της δεν υπάρχει! 

Λειτουργία Ταχύτητας : Απομακρύνετε τα τουβλάκια με ταχύτητα, για να κερδίσετε επιπλέον χρόνο. Πόσα παζλ μπορείτε να αδειάσετε πριν από τη λήξη χρόνου; Κάντε τους συνδυασμούς γρήγορα για να κερδίσετε ειδικά τουβλάκια μπόνους με εφέ αλλαγής του παιχνιδιού, όπως τουβλάκια μπαλαντέρ, τουβλάκια πολύτιμων λίθων και τουβλάκια χρόνου. 

Λειτουργία Καταγωγές : Παίξτε στη λειτουργία Καταγωγές για μια εμπειρία παιχνιδιών παζλ, που όμοιά της δεν υπάρχει. Η λειτουργία καταγωγές περιλαμβάνει μεγαλύτερα, πιο απαιτητικά παζλ με ένα πιο χαλαρό χρονικό περιθώριο. Αναλάβετε να λύσετε ένα γρίφο και ολοκληρώστε το παζλ πριν από τη λήξη χρόνου. 

Λειτουργία Χαλάρωσης: Ολοκληρώστε τα παζλ χωρίς καμία πίεση χρόνου, σε αυτή τη λειτουργία χαλαρού παιχνιδιού. 


Taptiles : Συναρπαστικό παιχνίδι συνδυασμών με τουβλάκια
4/ 5 stars - "Taptiles : Συναρπαστικό παιχνίδι συνδυασμών με τουβλάκια " Παίξτε Taptiles και μεταφερθείτε σε ένα μυστηριώδη κόσμο γεμάτο τουβλάκια σε σχήμα κύβου και παζλ που μόνο εσείς μπορείτε να λύσετε. Χ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.