Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Αυγούστου 2017

Sticky Password : Κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης για την ασφαλή διαχείριση κωδικών πρόσβασηςΤο κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Αντί να θυμάστε δεκάδες κωδικούς πρόσβασης. Θυμηθείτε μόνο ένα. Με προαιρετικό συγχρονισμό μέσω τοπικού Wi-Fi. Τα κρυπτογραφημένα δεδομένα σας δεν αποθηκεύονται ποτέ τις συσκευές σας.  Ο κωδικός είναι θα είναι γνωστός μόνο σε εσάς και τίποτα δεν αποθηκεύεται στους διακομιστές της εφαρμογής αλλά ούτε στις συσκευές σας. Απλά θα πρέπει να θυμάστε το ένα και μοναδικό κωδικό η να τον σημειώσετε κάπου για ασφάλεια. Το Sticky Password βασίζεται στο κορυφαίο πρότυπο κρυπτογράφησης AES-256 στον κόσμο, η ίδια κρυπτογράφηση δεδομένων που χρησιμοποιείται από στρατιωτικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς, πλέον και με βιομετρική επαλήθευση ταυτότητας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Sticky Password : Κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης για την ασφαλή διαχείριση κωδικών πρόσβασης
4/ 5 stars - "Sticky Password : Κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης για την ασφαλή διαχείριση κωδικών πρόσβασης " Το κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Αντί να θυμάστε δεκάδες κωδικούς πρόσβασης. Θυμηθείτε μόνο ένα. Με προαιρετικό συγχρον...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>