05 Αυγούστου 2017

ON1 Effects : Κορυφαία εφαρμογή φωτογραφικών φίλτρων για τα WindowsΤο ON1 Effects είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα προσθήκης φίλτρων σε φωτογραφίες που θα πρέπει να έχει στον υπολογιστή του όποιος ασχολείται με την φωτογραφία. Τα εφέ περιλαμβάνουν εκατοντάδες φίλτρα με προεπιλογές, και υφές για να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ. Είτε θέλετε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας HDR ή σε B & W, να αναδείξετε περισσότερες λεπτομέρειες, να μειώσετε το θόρυβο ή να βελτιώσετε ένα πορτραίτο.

Περιλαμβάνει φίλτρα με δυνατότητα στοίβαξης και εκατοντάδες προεπιλογές, περιγράμματα και υφές, όλα όσα χρειάζεστε για να προσθέσετε κάποιο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήστε και να αποθηκεύστε τις δικές σας προσαρμοσμένες προεπιλογές.Τα εφέ λειτουργούν ως προσθήκη σε Adobe® Photoshop®, Adobe Lightroom®, Adobe Photoshop Elements, Apple® Aperture® ή ως αυτόνομη εφαρμογή.

____________Κλικ για μεγέθυνση_____________


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ON1 Effects : Κορυφαία εφαρμογή φωτογραφικών φίλτρων για τα Windows
4/ 5 stars - "ON1 Effects : Κορυφαία εφαρμογή φωτογραφικών φίλτρων για τα Windows" Το ON1 Effects είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα προσθήκης φίλτρων σε φωτογραφίες που θα πρέπει να έχει στον υπολογιστή του όποιος...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια