Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Αυγούστου 2017

Mobile Booster : Βελτιώστε και ενισχύστε το Smartphone ή το Tablet σαςΕκμεταλλευτείτε πλήρως το smartphone ή το tablet Android σας με το McAfee Mobile Booster. Σάς προσφέρει γρήγορη ενίσχυση βελτιώνοντας και παρέχοντας άμεση σύνοψη της απόδοσης του κινητού σας, βελτιώνει τη διάρκεια της μπαταρίας απενεργοποιώντας περιττές λειτουργίες, ρυθμίσεις και εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια, απελευθερώνει αποθηκευτικό χώρο διαγράφοντας κρυμμένα και περιττά αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών αρχείων, παρόμοιων φωτογραφιών, διαφημιστικών και μεγάλων αρχείων, αυξάνει την ταχύτητα του Android κλείνοντας εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και παρακολουθεί τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας έτσι ώστε να αποφύγετε τις υπερβολικές χρεώσεις.

____________Κλικ για μεγέθυνση_____________Mobile Booster : Βελτιώστε και ενισχύστε το Smartphone ή το Tablet σας
4/ 5 stars - "Mobile Booster : Βελτιώστε και ενισχύστε το Smartphone ή το Tablet σας" Εκμεταλλευτείτε πλήρως το smartphone ή το tablet Android σας με το McAfee Mobile Booster. Σάς προσφέρει γρήγορη ενίσχυση βελτιώνοντας ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>