Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Αυγούστου 2017

Microsoft Expression Web 4 : Επαγγελματικό λογισμικό για τη δημιουργία ιστότοπωνΤο Expression Web είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο δωρεάν επαγγελματικό εργαλείο για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη δημοσίευση ιστοσελίδων με πλούσια χαρακτηριστικά. Σάς προσφέρει τα εργαλεία που χρειάζεστε για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ιστότοπων. Περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη για τα πρότυπα Web του σήμερα, εξελιγμένες δυνατότητες σχεδίασης CSS και οπτικά εργαλεία διάγνωσης. 

Είτε εργάζεστε με PHP, HTML / XHTML, CSS, JavaScript, ASP.NET ή ASP.NET AJAX, το Expression Web καθιστά ταχύτερη και ευκολότερη τη δημιουργία και συντήρηση εξαιρετικών ιστοσελίδων. Η διασύνδεση του προγράμματος είναι πολύ κομψή και προσφέρει ένα χώρο ιδανικό για την ανάπτυξη ιστοσελίδων, επειδή κάθε εργαλείο είναι σαφώς διαφοροποιημένο και είναι δυνατή η πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τα τμήματα της εφαρμογής με μερικά κλικ του ποντικιού. 

Ανάμεσα στα πρότυπα που υποστηρίζει το Microsoft Expression Web θα βρείτε PHP, HTML / XHTML, XML / XSLT, CSS, JavaScript, ASP.NET ή ASP.NET AJAX, Silverlight, Flash CSS και JavaScript. Εν κατακλείδι,  εάν ψαχνετε ένα επαγγελματικό εργαλείο για τη δημιουργία ιστοσελίδων που  προσφέρει πλήρη συμβατότητα και που διαθέτει ένα κομψό περιβάλλον, δοκιμάστε σήμερα το Microsoft Expression Web

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Microsoft Expression Web 4 : Επαγγελματικό λογισμικό για τη δημιουργία ιστότοπων
4/ 5 stars - " Microsoft Expression Web 4 : Επαγγελματικό λογισμικό για τη δημιουργία ιστότοπων" Το Expression Web είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο δωρεάν επαγγελματικό εργαλείο για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη δημοσίευση ιστοσελί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>