Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Αυγούστου 2017

Kaspersky Battery Life : Ενισχύστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σαςΤο Kaspersky Battery Life είναι ένα δωρεάν εργαλείο εξοικονόμησης μπαταρίας για  συσκευές Android που σας βοηθά να ενισχύσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Παρακολουθεί αυτόματα κάθε εφαρμογή που τρέχει και σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια, το υπόλοιπο ζωής της μπαταρίας σας και σας βοηθά  να κλείσετε περιττές εφαρμογές. Κάθε εφαρμογή που τρέχει στη συσκευή σας συνεχώς παρακολουθείται, ακόμη και οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Μπορείτε να σταματήσετε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν πολλή ενέργεια, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι αγαπημένες σας εφαρμογές  θα συνεχίσουν να τρέχουν. Τέλος, σας δίνει μια πιο ακριβή πρόβλεψη για τη διάρκειας ζωής της μπαταρίας για το πόσο φορτίο έχει απομείνει   σε ώρες και λεπτά.Kaspersky Battery Life : Ενισχύστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σας
4/ 5 stars - "Kaspersky Battery Life : Ενισχύστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σας" Το Kaspersky Battery Life είναι ένα δωρεάν εργαλείο εξοικονόμησης μπαταρίας για  συσκευές Android που σας βοηθά να ενισχύσετε τη διάρκε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>