Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Αυγούστου 2017

IdealCiruit : Αναλογικός προσομοιωτής κυκλωμάτωνΤο IdealCiruit είναι ένας αναλογικός προσομοιωτής κυκλωμάτων που λειτουργεί με πραγματικά ιδανικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιεί ακριβώς τον ίδιο μοναδικό και ισχυρό αλγόριθμο με τον προσομοιωτή κυκλώματος NL5. Ωστόσο, απλοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο με πολύ απλή και διαισθητική διεπαφή, λιγότερα εξαρτήματα και μοντέλα, χωρίς φανταχτερά και ισχυρά χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα μόνο για εξειδικευμένες εφαρμογές.

Τι είναι το "ιδανικό" στοιχείο; Το καλύτερο παράδειγμα είναι ένας ιδανικός διακόπτης, με μηδενική αντίσταση όταν είναι κλειστός, άπειρη αντίσταση όταν είναι ανοικτή και στιγμιαία μεταγωγή. Ένα άλλο παράδειγμα: μια ιδανική δίοδος με παρόμοιες ιδιότητες. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα ενδέχεται να μην είναι τόσο "ιδανικά" όσο διακόπτες και δίοδοι, ωστόσο είναι επίσης απλοποιημένα για να παρέχουν απλώς μια βασική λειτουργικότητα που απαιτείται για το στοιχείο αυτού του τύπου.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ιδανικά εξαρτήματα; Με ιδανικά εξαρτήματα, οι μηχανικοί μπορούν να αξιολογήσουν μια γενική σχεδιαστική ιδέα και να αποδείξουν την εφικτότητα του σχεδιασμού τους πολύ γρήγορα, αφήνοντας την λεπτομερή ανάλυση στα βασικά εργαλεία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


IdealCiruit : Αναλογικός προσομοιωτής κυκλωμάτων
4/ 5 stars - " IdealCiruit : Αναλογικός προσομοιωτής κυκλωμάτων" Το IdealCiruit είναι ένας αναλογικός προσομοιωτής κυκλωμάτων που λειτουργεί με πραγματικά ιδανικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιεί ακριβώς τον ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>