Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Αυγούστου 2017

eCalc Scientific : Επιστημονική αριθμομηχανήΤο eCalc είναι μια δωρεάν και εύκολη στη χρήση επιστημονική αριθμομηχανή που υποστηρίζει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως μετατροπή μονάδων, επίλυση εξισώσεων και σύνθετα μαθηματικά. Το eCalc προσφέρεται τόσο ως δωρεάν ηλεκτρονική αριθμομηχανή όσο και ως υπολογιστής με δυνατότητα λήψης. Λειτουργεί είτε με αλγεβρική είσοδο (προεπιλεγμένη λειτουργία) είτε με είσοδο RPN.


Η λειτουργία αριθμομηχανής έχει οριστεί κάνοντας κλικ στο σύμβολο "ALG / RPN" στη γραμμή κατάστασης ή αλλάζοντας τη λειτουργία μέσα στο παράθυρο διαλόγου του μενού. Αλγεβρική λειτουργία. Ο αλγεβρικός τρόπος εισαγωγής αναφέρεται συνήθως ως "infix notation" και χρησιμοποιείται ευρέως από τους περισσότερους υπολογιστές χειρός. Οι εκφράσεις που εισάγονται σε αλγεβρικό τρόπο εισαγωγής γίνονται με τρόπο που μοιάζει πολύ με τη φυσική μορφή της έκφρασης και η σειρά των πράξεων καθορίζεται από την προτεραιότητα και την παρένθεση του χειριστή.

Λειτουργία RPNΤο RPN, το οποίο αντιπροσωπεύει την αντίστροφη πολωνική παράσταση, είναι μια σημείωση που βασίζεται σε στοίβα όπου οι χειριστές σχεδιάζονται για να ακολουθούν τους τελεστές τους. Για παράδειγμα, για να αξιολογηθεί η έκφραση "1 + 2" στο RPN, ο χρήστης πρέπει να εισάγει "1 2 +" και η έκφραση αξιολογείται αμέσως μετά από τον χειριστή. Οι εκφράσεις που περιέχουν παρένθεση, όπως "(1 + 2) * 3", αξιολογούνται σημειώνοντας την σειρά προτεραιότητας και εισάγοντας τη φόρμα ως "1 2 + 3 *".

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


eCalc Scientific : Επιστημονική αριθμομηχανή
4/ 5 stars - "eCalc Scientific : Επιστημονική αριθμομηχανή" Το eCalc είναι μια δωρεάν και εύκολη στη χρήση επιστημονική αριθμομηχανή που υποστηρίζει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως μετατροπ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>