Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Αυγούστου 2017

DU GIF Maker : Δωρεάν εφαρμογή για τη δημιουργία και επεξεργασία GIFΤο DU GIF Maker είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τη δημιουργία και επεξεργασία  GIF ( κινούμενες εικόνες)  για συσκευές Android, που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε με ευκολία GIF μικρού μεγέθους με ομαλή κίνηση εικόνας. Το DU GIF Maker διαθέτει ισχυρές δυνατότητες όπως μετατροπή βίντεο σε GIF, μετατροπή εικόνων σε GIF και επεξεργασία GIF. Μπορείτε να δημιουργήσετε GIF κάθε είδους, όπως emoji με κίνηση, και αστεία GIF και να τα μοιραστείτε σε μέσα δικτύωσης όπως τα WhatsApp, Messenger, Facebook, Twitter, Tumblr και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή με ένα και μόνο κλικ. 
DU GIF Maker : Δωρεάν εφαρμογή για τη δημιουργία και επεξεργασία GIF
4/ 5 stars - "DU GIF Maker : Δωρεάν εφαρμογή για τη δημιουργία και επεξεργασία GIF" Το DU GIF Maker είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τη δημιουργία και επεξεργασία  GIF ( κινούμενες εικόνες)  για συσκευές Android, που μπορε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>