Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Οκτωβρίου 2017

Cover Photo Maker & Designer : Σχεδιάσετε τις δικές σας μοναδικές Cover PhotosΤο Cover Maker είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε το δικό σας μοναδικό Cover Photos μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, πολύ χρήσιμο για τη δημιουργία cover photo για το Facebook. Επιλέξτε τη φωτογραφία φόντου από τη σχεδιασμένη βιβλιοθήκη ή εισάγετε τη δική σας, περικοπή οποιουδήποτε τύπου μεγέθους που θέλετε, με πολλές προεπιλογές, προσθέστε κείμενο, αυτοκόλλητα, εφέ και φίλτρα για να φτιάξετε το καλύτερο σχέδιο κάλυψης. Με πάνω από 400 ειδικά κατασκευασμένα και τελειοποιημένα Cover Photos. Κάθε φωτογραφία εξώφυλλου έχει τις δικές της προσαρμοσμένες προεπιλογές.Υποστήριξη πολλών διαφορετικών μεγεθών σχεδιασμού κάλυψης (facebook, twitter, google +, youtube


Cover Photo Maker & Designer : Σχεδιάσετε τις δικές σας μοναδικές Cover Photos
4/ 5 stars - "Cover Photo Maker & Designer : Σχεδιάσετε τις δικές σας μοναδικές Cover Photos" Το Cover Maker είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε το δικό σας μοναδικό Cover Photos μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>