//Add More external stylesheets 14 επιλεγμένες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας Photo Collage



Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

14 επιλεγμένες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας Photo Collage

read

Σήμερα, συγκεντρώσαμε, επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εφαρμογές για τη δημιουργία Photo Collage (η μία καλύτερη από την άλλη) που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε πραγματικά έργα τέχνης.



1


Quick Collage Maker

Με την πρώτη ματιά ίσως να μην σας γεμίσει το μάτι, ωστόσο η φαινομενική του απλότητα δεν θα σας εμποδίσει να δημιουργήσετε πολύ γρήγορά τα κολλάζ που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξτε πόσες φωτογραφίες θέλετε να βάλετε στο κολλάζ που θα φτιάξετε και ανάλογα να επιλέξετε και το κατάλληλο πλέγμα. Για να προσθέσετε φωτογραφίες κάντε κλίκ δεξι κλικ στο ποντίκι σας και επιλέξτε από τον υπολογιστή σας μία μία τις φωτογραφίες και προσθέστε το εφέ που επιθυμείτε, σκρολάροντας με τη ροδέλα του ποντικιού σας αυξομειώνεται και το μέγεθος της εικόνας ώστε να κεντράρετε ακριβώς το σημείο που επιθυμείτε να φαίνεται στις φωτογραφίες σας.

2


Pic Collage

Νέα, εποχιακά αυτοκόλλητα, υπόβαθρα, και πολλά πρότυπα, το PicCollage έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά κολλάζ με τις φωτογραφίες σας. Χρησιμοποιήστε το ισχυρό χαρακτηριστικό αναζήτησης στο διαδίκτυο για να βρείτε τις καλύτερες φωτογραφίες και να τις προσθέσετε στις δημιουργίες σας, ή να εκτυπώσετε κολλάζ σας στο σπίτι με το πάτημα ενός κουμπιού Μπορείτε να κάνετε εισαγωγή φωτογραφιών από κάποιο συγκεκριμένο φάκελο του υπολογιστή ή του κινητού σας ή κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο, να περιστρέψετε, να αλλάξετε το μέγεθος, την κίνηση και να επιλέξετε το κατάλληλο πλαίσιο.

3


PhotoSpills

Το PhotoSpills είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα γραφικών με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κολλάζ με τις φωτογραφίες σας. Φανταστείτε μια αφίσα κολλάζ από τις τελευταίες διακοπές σας ή ένα κολλάζ των παιδιών σας ή τις πιo αγαπημένες φωτογραφίες από ένα πάρτι μια βραδιά διασκέδασης κ,λ.π. 

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας. Απλά επιλέξτε ένα σχέδιο, προσθέστε τις φωτογραφίες σας και αφήστε τα υπόλοιπα στο λογισμικό. Το πρόγραμμα διατίθεται εντελώς δωρεάν αλλά για να ξεδιπλώσετε τις δυνατότητές του θα πρέπει κάνετε μία απλή εγγραφή ώστε να το ενεργοποιήσετε για πάντα.

4


Fotojet

Eκπληκτική online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα κολλάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες διασκεδαστικές φωτογραφίες, τρισδιάστατες φωτογραφίες και άλλα. Υπάρχουν άφθονα για την κατασκευή κολλάζ, αφίσες, κάρτες φωτογραφιών και άλλα. 

Κατ 'αρχάς, επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, προσθέστε τις δικές σας φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή από το Facebook σας άμεσα και προσαρμόσετε τις φωτογραφίες σας όπως θέλετε. 

Τέλος αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας σε μορφή JPG / PNG, ή μοιράστε τις μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr ή ακόμα και να τις εκτυπώσετε. είναι μία ακόμη εκπληκτική online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα κολλάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες διασκεδαστικές φωτογραφίες, τρισδιάστατες φωτογραφίες κ.λπ. Υπάρχουν άφθονα για την κατασκευή κολλάζ, αφίσες, κάρτες φωτογραφιών και πολλά άλλα.

5


Collagerator

Αγαπάτε τις φωτογραφίες και θέλετε να δημιουργήσετε καλαίσθητα κολλάζ με οικογενειακές στιγμές, ή από φωτογραφίες με φίλους σας, τότε ένας από τους καλύτερους και πιο απλούς τρόπους για να το επιτύχετε είναι το collagerator. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κολλάζ φωτογραφιών από τη συλλογή φωτογραφιών σας ή τις φωτογραφίες των φίλων και της οικογένειάς σας με τόσο απλά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.



6


Collaizer

Eφαρμογή δημιουργίας κολλάζ φωτογραφιών, που συνδυάζει χαρακτηριστικά εμπορικά διαθέσιμων εφαρμογών σε ένα σταθερό και απλό στη χρήση περιβάλλον. Θα σας επιτρέψει να κάνετε μοναδικά κολλάζ με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από τις διακοπές, και των οικογενειακών σας στιγμών. Το Collaizer προσφέρεται δωρεάν και διαθέτει δυνατότητες που πιθανόν να μην υπάρχουν ακόμη και σε παρόμοια εμπορικά προγράμματα αφού εκτός από τη δημιουργία κολλάζ σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας να προσθέσετε εφέ και σχήματα αλλά και να ενσωματώσετε τις φωτογραφίες σας μέσα σε κορνίζες.

7


photocollage

Αν ψάξει κανείς καλά στο internet μπορεί να βρει θησαυρούς γνώσης και εφαρμογών και νομίζω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή που θα σας παρουσιάσει ανήκει πράγματι σ΄αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για online εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα φωτο κολλάζ.

8


ShapeX

Δημιουργήστε εκπληκτικά κολλάζ εικόνων σε μερικά μόνο κλικ. Πρόκειται μάλλον για την καλύτερη δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας collage που έχουμε συναντήσει έως τώρα και που περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο αριθμό έτοιμων προτύπων όπου οι φωτογραφίες τοποθετούνται αυτόματα και έξυπνα, με τον τρόπο αυτό μπορείτε να φτιάξετε collage με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε σχήμα καρδιά, ορθογωνίου, κύκλου, με γράμματα, σε σχήμα ζώων, πουλιών, εντόμων, αριθμών και ένα τεράστιο αριθμό ακόμη διαθέσιμων επιλογών. 

Ωστόσο οι ευκολίες δεν σταματάνε εδώ, αφού μπορείτε να καθορίσετε το μέγεθος, τα περιθώριο, τη φωτεινότητα, τον αριθμό των εικόνων και πολλά άλλα. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι δεν απαιτείται εγκατάσταση και μπορείτε να το τρέξετε ακόμη και από ένα usb. 

Τώρα, τα βασικά βήματα είναι τα εξής : Αφού τρέξουμε την εφαρμογή κάνουμε κλικ στο εικονίδιο της φωτογραφίας για να ανεβάσουμε τις εικόνες μας, από εκεί και μετά επιλέγουμε το σχήμα του κολλάζ που επιθυμούμε και το τροποποιούμε με τα ρυθμιστικά βλέπετε στη δεξιά πλευρά του πάνελ ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, τέλος για να σώσουμε το collage ως φωτογραφία, πατάμε στο εικονίδιο της δισκέτας επιλέγουμε την ανάλυση που επιθυμούμε και το σώζουμε.

9


Photo Joiner

Mία ακόμη εξαιρετική online εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες. Περιλαμβάνει τον Photo Joiner editor, για να δώσετε επαγγελματική εμφάνιση στις φωτογραφίες σας ή να αλλάξτε το μέγεθός τους και το χρώμα, το Collage για να κάνετε κολλάζ με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σας και να τις μοιραστείτε ή να σώσετε στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να επιλέξτε ένα από τα πολλά διαφορετικά πρότυπα κολλάζ όπου απλά να προσθέστε τις φωτογραφίες σας για να δημιουργήσετε μία κολλάζ φωτογραφία. Τέλος με το FB Cover δημιουργήστε φωτογραφίες για το εξώφυλλο σας στο Facebook. 

Το Facebook Cover σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε από τεράστιο αριθμό των templates ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος εξωφύλλου του facebook (851 pixels πλάτος).



10


Ribbet Online

Eκπληκτική εφαρμογή που όχι μόνο το εγγυάται αλλά μέσα από το απλό αλλά περιεκτικότατο μενού της θα σας δώσει δυνατότητες επεξεργασίας που πολύ δύσκολα θα βρείτε σε άλλα παρόμοιας δυναμικότητας προγράμματα. 

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας, να τις περικόψετε, να ρυθμίσετε την καμπύλη φωτισμού, να τις περιστρέψτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια της φωτογραφίας είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, να ρυθμίσετε τα χρώματα, να προσθέσετε κορνίζες, εικόνες clip art, κείμενο, να προσθέσετε εφέ και αν θέλετε να την ανεβάσετε απευθείας είτε στο Flicr, στο Facebook, είτε τέλος στο Twiter. 

Aν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες όπως ακριβώς θα κάνατε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της εφαρμογής μέσω του web interface υπάρχει η δυνατότητα. 

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή διαθέτει και ξεχωριστή επιλογή για να κάνουμε κολλάζ στις φωτογραφίες μας επιλέγοντας ένα από τα δεκάδες έτοιμα πρότυπα που διαθέτει γι΄ αυτό το σκοπό. Οι δυνατότητες που παρέχει είναι πάρα πολλές, πολλές από τις οποίες παρέχονται δωρεάν. Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις επιπλέον δυνατότητες της εφαρμογής θα πρέπει να αγοράσετε κάποια συνδρομή.

11


Fotor

Πρόκειται για μία εφαρμογή που όχι μόνο το εγγυάται αλλά μέσα από το απλό αλλά περιεκτικότατο μενού του θα σας δώσει δυνατότητες επεξεργασίας που πολύ δύσκολα θα βρείτε σε άλλα παρόμοια δυναμικότητας προγράμματα, κατ΄ αυτό τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας, να τις περικόψετε, να ρυθμίσετε την καμπύλη φωτισμού, να τις περιστρέψτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια της φωτογραφίας είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, να ρυθμίσετε τα χρώματα, να προσθέσετε κορνίζες, εικόνες clip art, κείμενο, να προσθέσετε εφέ και αν θέλετε να την ανεβάσετε απευθείας είτε στο Flicr, στο Facebook, είτε τέλος στο Twiter. 

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες όπως ακριβώς θα κάνατε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της εφαρμογής μέσω του web interface υπάρχει η δυνατότητα. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή διαθέτει και ξεχωριστή επιλογή για να κάνουμε κολλάζ στις φωτογραφίες μας επιλέγοντας ένα από τα δεκάδες έτοιμα πρότυπα που διαθέτει για αυτό το σκοπό.

12


Pho.to

Συνδυάστε δύο ή περισσότερες από φωτογραφίες και δημιουργήστε εκπληκτικά κολλάζ! Βάλτε τις φωτογραφίες σας σε πολλαπλές ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών μέσα σαπουνόφουσκες, σε κάρτες για λευκώματα ή μετατρέψτε τις σε διάφορες μορφές κολλάζ. 

Πάρτε φωτογραφίες από ένα πάρτι γενεθλίων ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση και τοποθετήστε τα στο πρότυπο που επιθυμείτε και δημιουργήστε μοναδικά κολλάζ σε απευθείας σύνδεση. 

Επιλέξτε μία από τις πολλές ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών και πολύς απλός. επιλέξτε ένα από τα δεκάδες πρότυπα ανεβάστε την ή τις φωτογραφίες σας και πατήστε Process για να ξεκινήσει η επεξεργασία, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί και αμέσως μετά θα έχετε το αποτέλεσμα που επιλέξατε. 

Τώρα για σώσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας κάντε δεξί κλικ επάνω της και πατήστε save and share. Από εκεί και μετά μπορείτε να σώσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας ή στο DropBox ή να την ανεβάσετε στα διαθέσιμα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να στείλετε την φωτογραφία που φτιάξατε μέσω link πατήστε στο κουμπί Get link και δώστε το URL σε αυτόν που θέλετε να τη δεί. 

Τέλος, θα δείτε κάθε φωτογραφία εμφανίζει διακριτικά το λογότυπο της εφαρμογής, αν δεν θέλετε να εμφανίζεται πατήστε στην επιλογή Pho.to και πατήστε το κουμπί ώστε η ένδειξη OF να γίνει ON.

13


ipiccy

Το iPiccy είναι μία ακόμη δωρεάν υπηρεσία που μας προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε online τις φωτογραφίες μας με ένα απλό και εύκολο τόπο παρέχοντάς μας μία σειρά από τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να το επιτύχουμε με εντυπωσιακά αποτελέσματα παρόμοια ίσως και καλύτερα από αυτά των πιο γνωστών επαγγελματικών προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων. 

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα εγγραφή. Χωρίς να θέλουμε παραγνωρίσουμε την αξία όλων των διαθέσιμων επιλογών εκείνο που μας άρεσε ιδιαίτερα είναι οι δυνατότητες της εφαρμογής στο κολλάζ αφού με μεγάλη ευκολία επιλέγοντας ένα από τα δεκάδες πρότυπα της εφαρμογής μπορούμε να φτιάξουμε εκπληκτικές φωτογραφίες κολλάζ. 

Δημιουργήστε εντυπωσιακά κολλάζ, αλλάξτε το πρότυπο κολλάζ, το χρώμα φόντου, το μέγεθος, τη στρογγυλότητα κελιών και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε ένα πραγματικό αριστούργημα σε δευτερόλεπτα. Διαθέτει πολλά ισχυρά και εύκολα στη χρήση εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

14


Picosmos Tools

Πρόκειται για ένα δωρεάν, όλα σε ένα σύγχρονο πρόγραμμα θέασης επαγγελματικού επιπέδου προβολής φωτογραφιών, επεξεργασίας, κολλάζ και προσθήκης εφέ για τις φωτογραφίες σας που μπορεί να αντικαταστήσει και με το παραπάνω το ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής εικόνων των windows.Σ

Σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε να επεξεργαστείτε να προσθέσετε εφέ και να κάνετε κολλάζ στις φωτογραφίες σας. Αποτελείται από διαφορετικά επίπεδα, ομοιόμορφα τακτοποιημένα ώστε να επιλέξετε το αντίστοιχο ανάλογα με την εργασία που θέλετε να κάνετε. 

Tόσο απλό στην λειτουργία του ώστε δεν χρειάζεται ιδιαίτερες επεξηγήσεις, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας να το τρέξετε και να ανοίξετε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει .

Στην επεξεργασία εικόνας υποστηρίζει μια ποικιλία τυποποιημένων εργαλείων επεξεργασίας, αν είστε δε έμπειρος χρήστης μπορείτε να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα μέσα σε λίγο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση όπως και να έχει ακόμη και είστε ένας απλός τυπικός χρήστης χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία θα το βρείτε τόσο εύκολο και βολικό και είμαι σίγουρος ότι δύσκολα θα το αντικαταστήσετε.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!