Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Ιουλίου 2017

Torrent RT FREE : Εφαρμογή Client BitTorrent για Windows metroΧρειάζεστε ένα σταθερό πρόγραμμα client BitTorrent σε στυλ Windows μέτρο για το tablet σας η τον υπολογιστή σας; Δοκιμάστε το Torrent RT και δεν θα απογοητευτείτε! Με την εξαιρετικά βελτιστοποιημένη βιβλιοθήκη MonoTorrent υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα που θα περιμένατε από ένα σύγχρονο πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent. Μπορεί να μεγιστοποιήσει το εύρος ζώνης του δικτύου σας χωρίς να αποστραγγίσει όλους τους πόρους σας.


Το Torrent RT έχει μια καθαρή διασύνδεση και δεν απαιτεί ουσιαστικά καμία ρύθμιση. Απλά επιλέξτε ένα φάκελο για να κατεβάσετε τα downloads σας. Για να ξεκινήσετε τη λήψη, απλά ανοίξτε ένα αρχείο torrent ή κάντε κλικ σε έναν magnet σύνδεσμο και η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως.Torrent RT FREE : Εφαρμογή Client BitTorrent για Windows metro
4/ 5 stars - "Torrent RT FREE : Εφαρμογή Client BitTorrent για Windows metro " Χρειάζεστε ένα σταθερό πρόγραμμα client BitTorrent σε στυλ Windows μέτρο για το tablet σας η τον υπολογιστή σας; Δοκιμάστε το Torrent ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>