Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Ιουλίου 2017

Solitaire Collection : Η πιο ολοκληρωμένη συλλογή ΠασιέντζαςΗ πιο ολοκληρωμένη  συλλογή Πασιέντζας  είναι τώρα διαθέσιμη στα χέρια σας. Με το Solitaire Collection, μία πασιέντζα με πάνω από 40 διαφορετικές εκδόσεις παίξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι ανάμεσα από τα πιο δημοφιλή, όπως  απλή πασιέντζα, πασιέντζα Αράχνη, Freecell και άλλες εκδόσεις όπως Σκορπιός, Tripeaks ή Πυραμίδα.  Ωστόσο, απαιτείται σωστή στρατηγική ώστε να ολοκληρωθεί κάθε σετ. Έτσι, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές παραλλαγές. Χαρακτηριστικά: 40 παραλλαγές πασιέντζας , πλήρη περιγραφή και κανόνες που προβλέπονται για κάθε μία από αυτές και  στατιστικά στοιχεία.
Solitaire Collection : Η πιο ολοκληρωμένη συλλογή Πασιέντζας
4/ 5 stars - "Solitaire Collection : Η πιο ολοκληρωμένη συλλογή Πασιέντζας" Η πιο ολοκληρωμένη  συλλογή Πασιέντζας  είναι τώρα διαθέσιμη στα χέρια σας. Με το Solitaire Collection, μία πασιέντζα με πάνω από 40 δ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>