Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Ιουλίου 2017

pomelo : Το Νο 1 λογισμικό στη λίστα εφαρμογών φωτογραφιών σε 92 χώρεςΤο Νο 1 στη λίστα εφαρμογών φωτογραφιών και βίντεο σε 92 χώρες με 60+ πανέμορφα φίλτρα για οποιαδήποτε φωτογραφία, όλα δωρεάν. Το POMELO (γνωστό και ως POMELO Camera) προσφέρει απλά, αλλά εξαιρετικά ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας για να δημιουργήσει πανέμορφες φωτογραφίες. Έρχεται πλήρες με μια ικανοποιητική συλλογή φίλτρων που θα μετατρέψουν αμέσως τις φωτογραφίες σας σε επαγγελματικές.


Χαρακτηριστικά :

Μια τεράστια συλλογή δωρεάν φίλτρων για κάθε είδους φωτογραφίες.
Ρυθμίστε ελεύθερα τη δύναμη των φίλτρων.
Καταγράψτε τις φωτογραφίες σας με 13 φίλτρα πραγματικού χρόνου. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε.
Απλά αλλά ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας όπως περικοπή, περιστροφή, Vignette, Tilt-Shift, Fade, κλπ.
Επιλέξτε την τετράγωνη λειτουργία λήψης για εύκολη κοινή χρήση στο Instagram.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, iOSpomelo : Το Νο 1 λογισμικό στη λίστα εφαρμογών φωτογραφιών σε 92 χώρες
4/ 5 stars - "pomelo : Το Νο 1 λογισμικό στη λίστα εφαρμογών φωτογραφιών σε 92 χώρες" Το Νο 1 στη λίστα εφαρμογών φωτογραφιών και βίντεο σε 92 χώρες με 60+ πανέμορφα φίλτρα για οποιαδήποτε φωτογραφία, όλα δωρεάν. Το ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>