11 Αυγούστου 2017

Pdfaid : Οι καλύτερες Online εφαρμογές διαχείρισης αρχείων PDFΣτο pdfaid μπορείτε να βρείτε όλες τις εφαρμογές που απαιτούνται για το χειρισμό αρχείων PDF, όπως το να προσθέσετε υδατογράφημα σε αρχεία PDF, να μετατρέψετε εικόνες σε αρχεία PDF, αρχεία html σ αρχεία PDF, να εξαγάγετε εικόνες από αρχεία PDF, να ενώσετε διαφορετικά PDF αρχεία, να μετατρέψετε αρχεία PDF σε Word ή Doc, να συμπιέσετε αρχεία PDF ώστε να μειώσετε το μέγεθός τους, να μετατρέψετε φύλλα Excel σε αρχεία PDF και πολλές ακόμη εφαρμογές. Ο τρόπος είναι απλός δημιουργήστε ένα λογαριασμό στη υπηρεσία (δωρεάν) συνδεθείτε και επιλέξτε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες online εφαρμογές επιθυμείτε.

Author's Website:
Pdfaid : Οι καλύτερες Online εφαρμογές διαχείρισης αρχείων PDF
4/ 5 stars - " Pdfaid : Οι καλύτερες Online εφαρμογές διαχείρισης αρχείων PDF " Στο pdfaid μπορείτε να βρείτε όλες τις εφαρμογές που απαιτούνται για το χειρισμό αρχείων PDF, όπως το να προσθέσετε υδατογράφημα σε αρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>