29 Ιουλίου 2017

Mirror Photo Edit Collage : Εφαρμογή επεξεργασίας και κολάζ φωτογραφιώνΔημιουργήστε μοναδικές εικόνες σας με περισσότερα από 22 + εφέ αντανακλαστικά για εικόνες για τις προσωπικές φωτογραφίες. Προσθέστε υπέροχα εφέ και απλά, αποθηκεύστε τις ή μοιραστείτε τις. Συμβατή με όλους τους τύπους συσκευών όπως tablet, pcs και smartphones.

Χαρακτηριστικά

Περισσότεροι από 22+ δυναμικοί καθρέφτες για την παραγωγή εικόνων. 
Προσθέστε πολλά φίλτρα και εφέ, όπως σέπια, αρνητικά, κλπ.
Περισσότερα από 100+ αυτοκόλλητα για να διαλέξετε και να προσθέσετε στις εικόνες σας. 
Εφαρμογή σχεδίων κειμένου.
Εργαλείο περικοπής για εύκολη περικοπή της εικόνας σας .
Πολύ ελαφριά εφαρμογή. 
Διαισθητικός σχεδιασμός και περιβάλλον εργασίας χρήστη. 
Κομψά σχήματα και ασπρόμαυρα σχέδια φόντου για τον φωτισμό των εικόνων σας.
Άμεση κοινή χρήση στα κοινωνικά δίκτυα.Σε συνδυασμό με βασικές λειτουργίες και ισχυρές λειτουργίες, αυτή η εφαρμογή ολοκληρώνει όλες τις απαιτήσεις σας από μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Οι λειτουργίες του επιτρέπουν στο χρήστη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις φωτογραφίες του, να ελέγξει τα επίπεδα αδιαφάνειας και θολώματος των εικόνων σας για να τα κάνει πιο ρεαλιστικά και φυσικά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις φωτογραφίες καθρέπτη με εντυπωσιακά πλαίσια, σχήματα και μοτίβα κειμένου. Το Live cam της εφαρμογής προσφέρει ένα πολύ μοναδικό χαρακτηριστικό, το οποίο είναι η απευθείας εκτύπωση και επεξεργασία εικόνας .


Mirror Photo Edit Collage : Εφαρμογή επεξεργασίας και κολάζ φωτογραφιών
4/ 5 stars - "Mirror Photo Edit Collage : Εφαρμογή επεξεργασίας και κολάζ φωτογραφιών" Δημιουργήστε μοναδικές εικόνες σας με περισσότερα από 22 + εφέ αντανακλαστικά για εικόνες για τις προσωπικές φωτογραφίες. Προσθέστε...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια