Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Ιουλίου 2017

Luminar Neptune : Εφαρμογή φίλτρων γραφικών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνηςΗ εταιρεία λογισμικού Macphun κυκλοφόρησε τον νέο επεξεργαστή εικόνας Luminar. Η πιο σημαντική καινοτομία στο Luminar Neptune είναι ένα νέο φίλτρο με τεχνητή νοημοσύνη. Το φίλτρο Accent AI βελτιώνει τις εικόνες με ένα απλό ρυθμιστικό, αντί για πολλές ρυθμίσεις και στοιχεία ελέγχου, όπως σκιές, φωτεινές ενδείξεις, αντίθεση, τόνος, κορεσμό και έκθεση.

Το νέο φίλτρο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύσει διαφορετικές περιοχές μιας εικόνας με βάση τη δομή, τα αντικείμενα, τις σκοτεινές και φωτεινές ζώνες, τα χρώματα και άλλες παραμέτρους. Καθώς ο χρήστης μετακινεί το ρυθμιστικό σε όλη την εικόνα, το λογισμικό εντοπίζει αυτόματα ποιες περιοχές της εικόνας χρειάζονται βελτιώσεις και τις εφαρμόζουν.


Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση των αλλαγών, δημιουργώντας μια πιο φυσική ή δραματική εμφάνιση, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή δώστε το e-mail σας εδώ και αφού το εγκαταστήσετε κατά την είσοδό σας στο πρόγραμμα γράψτε το e-mail σας και αντιγράψτε τον κωδικό που θα σας σταλεί μετά την επιβεβαίωση του στο προιόν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Luminar Neptune : Εφαρμογή φίλτρων γραφικών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης
4/ 5 stars - "Luminar Neptune : Εφαρμογή φίλτρων γραφικών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης" Η εταιρεία λογισμικού Macphun κυκλοφόρησε τον νέο επεξεργαστή εικόνας Luminar. Η πιο σημαντική καινοτομία στο Luminar Neptune είναι έ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>