Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Ιουλίου 2017

Love Frames : Δημιουργήστε ρομαντικές φωτογραφίεςΜε το Love Frames, μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντικές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από τη συσκευή ή νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τη φωτογραφική μηχανή στη συσκευή ή τις φωτογραφίες του Facebook με τη χρήση των κατάλληλων πλαισίων. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντικές φωτογραφίες με τη γυναίκα, τη φίλη, την αρραβωνιαστικιά σας κ.λ.π. Τέλος, μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα εφέ φωτογραφίας όπως το Ασπρόμαυρο Φωτογραφικό Εφέ, το Sepia Color Effect, το Old Photo Effect και να τις τοποθετήσετε στον τοίχο σας στο Facebook.


Love Frames : Δημιουργήστε ρομαντικές φωτογραφίες
4/ 5 stars - "Love Frames : Δημιουργήστε ρομαντικές φωτογραφίες" Με το Love Frames, μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντικές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από τη συσκευή ή νέες φωτογραφίες που τ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>