Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Οκτωβρίου 2017

Kaspersky Free Antivirus: Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από κακόβουλους ιστότοπους και προγράμματαΠρόκειται ίσως για ένα από τα καλύτερα προγράμματα προστασίας για τα Windows που μόλις κυκλοφόρησε την νεώτερη έκδοση του έκδοση και μάλιστα μία εξ αυτών απολύτως δωρεάν. Η βραβευμένη τεχνολογία ασφάλειας από την οποία αποτελείται αποκλείει αυτόματα τις επικίνδυνες λήψεις και σας προειδοποιεί αυτόματα για κακόβουλους ιστότοπους. Κάθε φορά που ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επισκέπτεστε έναν ιστότοπο σας βοηθά να είστε ασφαλείς. Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαρώνονται και οι ιστότοποι ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing) που θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να κλέψουν χρήματα ή την ταυτότητά σας μπλοκάρονται αυτόματα.
Η ασφάλεια με την οποία έχει σχεδιαστεί σας προστατεύει, χωρίς να σας εμποδίζει. Με τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο που τροφοδοτούνται απευθείας από το σύννεφο, ο υπολογιστής σας προστατεύεται από τις πιο κοινές απειλές. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή αρκεί να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, από εκεί και μετά θα πρέπει να κάνετε Registration ( δωρεάν) και να συνδέσετε τον υπολογιστή σας στο Webpanel της εφαρμογής που όπως θα δείτε υποστηρίζει σε  μεγάλο βαθμό και τα ελληνικά.

Kaspersky Free  Antivirus: 18.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Kaspersky Free Antivirus: Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από κακόβουλους ιστότοπους και προγράμματα
4/ 5 stars - "Kaspersky Free Antivirus: Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από κακόβουλους ιστότοπους και προγράμματα" Πρόκειται ίσως για ένα από τα καλύτερα προγράμματα προστασίας για τα Windows που μόλις κυκλοφόρησε την νεώτερη έκδοση του έκδοση και...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>