Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Ιουλίου 2017

Funny Frames : Δημιουργήστε διασκεδαστικές φωτογραφίεςΜπορείτε να δημιουργήσετε διασκεδαστικές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από τη φωτογραφική μηχανή σας ή με φωτογραφίες του Facebook χρησιμοποιώντας το Funny Frames. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε διασκεδαστικές φωτογραφίες με εσάς, την οικογένεια και τα παιδιά σας και να τς μοιραστείτε  με τους φίλους και την οικογένειά σας με την αποστολή τους στο τοίχο σας στο Facebook. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προσθέσετε και κάποια απλά εφέ όπως το Black and White Photo Effect, Sepia Color Effect, Old Photo Effect και άλλα


Funny Frames : Δημιουργήστε διασκεδαστικές φωτογραφίες
4/ 5 stars - "Funny Frames : Δημιουργήστε διασκεδαστικές φωτογραφίες " Μπορείτε να δημιουργήσετε διασκεδαστικές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από τη φωτογραφική μηχανή σας ή με φωτογραφίες του F...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>