Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Αυγούστου 2017

FIFA Mobile Soccer : Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή ποδοσφαίρου ειδικά σχεδιασμένη για κινητά, tablets και υπολογιστέςΔημιουργήστε και διαχειριστείτε την ομάδα σας. Είτε είστε βετεράνος  στο είδος ή απλά ξεκινάτε για πρώτη φορά κάποιο παιχνίδι ποδοσφαίρου, το FIFA Mobile είναι ίσως η η καλύτερη από ποτέ, πλήρως επανασχεδιασμένη και κατασκευασμένη αποκλειστικά για κινητά, tablets, και υπολογιστές με μέγεθος λήψης κάτω των 100 MB.

Με πάνω από 30 πρωταθλήματα, 650 πραγματικές ομάδες και 17.000 πραγματικούς παίκτες κάνουν το FIFA Mobile μια αυθεντική εμπειρία ποδοσφαίρου. Φτιάξτε την ομάδα σας, ρυθμίστε τις προσαρμογές εν κινήσει και προσαρμόστε τις τακτικές σας πριν από κάθε αγώνα. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στα πρωταθλήματα και πάρτε τους καλύτερους παίκτες για να ανεβείτε στους πίνακες βαθμολογίας με τη δυνατότητα να συνομιλείτε και να στέλνετε δώρα.


FIFA Mobile Soccer : Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή ποδοσφαίρου ειδικά σχεδιασμένη για κινητά, tablets και υπολογιστές
4/ 5 stars - " FIFA Mobile Soccer : Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή ποδοσφαίρου ειδικά σχεδιασμένη για κινητά, tablets και υπολογιστές " Δημιουργήστε και διαχειριστείτε την ομάδα σας. Είτε είστε βετεράνος  στο είδος ή απλά ξεκινάτε για πρώτη φορά κάποιο παιχνίδι ποδοσφαί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>