Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Ιουλίου 2017

Commander One : Δωρεάν διαχείριση αρχείων διπλού παραθύρου για MacΓια όλους όσους αγνοούσαν την ύπαρξη ενός επαγγελματικού διαχειριστή αρχείων διπλού πάνελ για Mac, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Commander One με δυνατότητες διαχείρισης αρχείων κατά πολύ ανώτερες από την κλασική λύση διαχείρισης αρχείων για τους χρήστες του OS X. Το εντελώς νέο Commander One for Mac είναι 100% φυσικά γραμμένο σε Swift. Με το Commander One μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο πλαίσια ταυτόχρονα και να ρυθμίσετε τα δικά σας πλήκτρα για οποιαδήποτε ενέργεια. Επιπλέον, είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για λειτουργικά OS X. Περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για την τέλεια διαχείριση αρχείων σε υπολογιστές Mac. Ανεξάρτητα από το αν είστε απλός, ή επαγγελματίας χρήστης αποκτήστε  ένα επαγγελματικό προιόν  για τον πλήρη έλεγχο των εγγράφων σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:  Mac OS X


Commander One : Δωρεάν διαχείριση αρχείων διπλού παραθύρου για Mac
4/ 5 stars - "Commander One : Δωρεάν διαχείριση αρχείων διπλού παραθύρου για Mac" Για όλους όσους αγνοούσαν την ύπαρξη ενός επαγγελματικού διαχειριστή αρχείων διπλού πάνελ για Mac, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Commande...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>