Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Ιουλίου 2017

CCleaner : Κορυφαίο πρόγραμμα καθαρισμού,βελτιστοποίησης για τα WindowsΤο CCleaner είναι ίσως ένα από τα πιό παλιά προγράμματα καθαρισμού και βελτιστοποίησης για τα Windows. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο. Πρόκειται για ενα προγραμματάκι που πιστεύω ότι είναι απαραίτητο για τον καθένα μας, καθαρίζει το ιστορικό μας κατά την περιήγηση στο internet, τα πρόσφατα έγγραφα την αυτόματη συμπλήρωση αναζήτησης αδειάζει τον κάδο ανακύκλωσης προσφέροντας και πολλές άλλες δυνατότητες στο χρήστη, ένα ακόμα σημαντικό του στοιχείο είναι ότι κάνει επιδιόρθωση στη registry απεγκατάσταση προγραμμάτων, καθαρισμό διπλών αρχείων, πλήρη καθαρισμό του σκληρού σας δίσκου, αναλαμβάνοντας την εποπτεία του υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsCCleaner : Κορυφαίο πρόγραμμα καθαρισμού,βελτιστοποίησης για τα Windows
4/ 5 stars - " CCleaner : Κορυφαίο πρόγραμμα καθαρισμού,βελτιστοποίησης για τα Windows" Το CCleaner είναι ίσως ένα από τα πιό παλιά προγράμματα καθαρισμού και βελτιστοποίησης για τα Windows. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>