Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Ιουλίου 2017

Calc Pro HD : Δημιουργήστε τη δική σας αριθμομηχανήΗ κορυφαία φορητή αριθμομηχανή είναι πλέον διαθέσιμη για τα Windows 10! Η μόνη αριθμομηχανή στο Windows Store που μπορεί πραγματικά να αντικαταστήσει την αριθμομηχανή τσέπης σας. Το Calc Pro HD προσφέρει περισσότερη δύναμη, περισσότερες δυνατότητες, μεγαλύτερη ακρίβεια και είναι μακράν η κορυφαία επιλογή για να ικανοποιήσει τις εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές ή οικιακές σας ανάγκες. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της Cortana για να εκτελέσετε τους υπολογισμούς σας. Προσαρμόστε το Calc Pro HD επιλέγοντας μόνο τις αριθμομηχανές και τις λειτουργίες που χρειάζεστε! Επιλέξτε από έως και 8 calcs για να δημιουργήσετε το τέλειο σε μία υπολογιστική μηχανή! Το Calc Pro HD έρχεται στην δωρεάν του έκδοση με δύο αριθμομηχανές, μία απλή και μία επιστημονική που βρίσκονται και στην πλήρη έκδοση, ενώ αν θέλετε να ξεκλειδώσετε και τις υπόλοιπες δυνατότητες του θα πρέπει να το αγοράσετε.


Calc Pro HD : Δημιουργήστε τη δική σας αριθμομηχανή
4/ 5 stars - "Calc Pro HD : Δημιουργήστε τη δική σας αριθμομηχανή" Η κορυφαία φορητή αριθμομηχανή είναι πλέον διαθέσιμη για τα Windows 10! Η μόνη αριθμομηχανή στο Windows Store που μπορεί πραγματικά ν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>