//Add More external stylesheets Τα 23 καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο



Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τα 23 καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο

read

Η επεξεργασία βίντεο είναι μία διαδικασία μέσω της οποία μπορούμε να μετατρέψουμε και να επεξεργαστούμε τα βίντεο μας να προσθέσουμε εφέ, να περικόψουμε στιγμές και γενικά να φτιάξουμε ένα βίντεο όπως εμείς επιθυμούμε. Για το σκοπό αυτό αυτό υπάρχουν αρκετά προγράμματα με πολύ καλές επιδόσεις που ωστόσο κοστίζουν.

Με οδηγό την οικονομία, την απλότητα (όσο αυτό είναι δυνατό) αλλά και την περιεκτικότητα των εφαρμογών σε δυνατότητες σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που δεν έχουν να ζηλέψουν σχεδόν τίποτα από τις αντίστοιχες επαγγελματικές.  Το ποια τελικά θα επιλέξετε εξαρτάται κυρίως από το επίπεδο εμπειρίας σας αλλά και το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.



1


Easy Video Maker


Δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας 2D βίντεο - ταινίες με ειδικά εφέ από διάφορες μορφές βίντεο κλιπ, εικόνων, ηχητικών μηνυμάτων, στίχων, κειμένων κλπ.

Βελτιστοποιήστε το βίντεο δημιουργίας για τη μορφή της επιλογής σας για YouTube, Facebook, Vimeo, AVI, MP4, WMV, MPEG, MOV, ASF, iPhone, iPad, Android Phone, Tab κ.λ.π.

Τα βίντεο μπορούν να παραχθούν μαζικά. Για παράδειγμα, δημιουργήστε βίντεο με τα ίδια βίντεο, φωτογραφίες φόντου, αλλά διαφορετικές μουσικές, κείμενα ή το ίδιο λογότυπο, κείμενα με τίτλο αλλά διαφορετικά βίντεο, φωτογραφίες, μουσικά και κείμενα περιγραφής κλπ.

Μπορεί να επεξεργαστεί όλες τις μορφές βίντεο και στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται δυνατότητες όπως κοπή, διαίρεση, σύνδεση, συγχώνευση, περικοπή, αλλαγή μεγέθους, περιστροφή, μεγέθυνση, σμίκρυνση, σβήσιμο χρωματισμός βίντεο, αλλαγή χρώματος βίντεο, και πολλά άλλα.

Με τον ενσωματωμένο δυναμικό επεξεργαστή βίντεο Lyric, είναι εύκολο να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας 2D ή 3D καραόκε βίντεο με εφέ κίνησης.

Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει πάρα πολλές δυνατότητες, ωστόσο για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τρισδιάστατα βίντεο θα πρέπει να προμηθευτείτε την έκδοση Platinum.

Τέλος οφείλουμε να επισημάνουμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε και να σώσετε βίντεο σε ανάλυση μέχρι SD Video (480P 4:3). Για περισσότερες πληροφορίες για τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων δείτε εδώ

2


OpenShot Video Editor


Δωρεάν, απλό στη χρήση και προπαντός πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Μια νέα μηχανή έχει δημιουργηθεί ώστε να είναι γρήγορο, απλό στις ρυθμίσεις του και να παρέχει την δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης (ελέγξτε τις προτιμήσεις ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη).

Η προσθήκη βίντεο γίνεται απλά με τη μέθοδο drag and drop των αρχείων βίντεο και ήχου από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε κάθε λεπτομέρεια στα βίντεο σας, όπως το όνομα, το μήκος, τα καρέ ανά δευτερόλεπτο, πλάτος, ύψος, aspect ratio, και άλλα.

Μπορείτε ακόμη, να προσθέσετε τίτλους και υπότιτλους να επιλέξετε ένα πρότυπο, γραμματοσειρά, το χρώμα και το μέγεθος του κειμένου και ακόμα να δημιουργήσετε εκπληκτικούς 3D Animated τίτλους με μενού διαλόγων και στα ελληνικά.

3


DaVinci Resolve


Το DaVinci Resolve είναι το πιο προηγμένο δωρεάν επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας στον κόσμο Είναι τόσο οικείο και μοναδικά καινοτόμο προσφέροντας εργαλεία ακρίβειας και τις επιδόσεις που χρειάζεστε για να κατασκευάσετε τα τέλεια βίντεο.

Εξοπλισμένο με νέα μηχανή αναπαραγωγής υψηλής απόδοσης και πολλές βελτιστοποιήσεις διπλασιάζει την απόδοση για την αναπαραγωγή βίντεο. Διαθέτει τα πιο προηγμένα εργαλεία από οποιοδήποτε άλλο σύστημα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυναμική επεξεργασία JKL, να εκτελέσετε ασύμμετρες διακοσμήσεις, να κόψετε πολλαπλά κλιπ ταυτόχρονα και ακόμη και να κόψετε ζωντανά κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής με βρόχο για να κάνετε ακριβείς επεξεργασίες.

Περιλαμβάνει επίσης, ένα επαναστατικό, νέο τρόπο πλοήγησης κλιπ με βάση τις κυματομορφές ήχων που σας επιτρέπει να βλέπετε ταυτόχρονα την κυματομορφή ήχου και το βίντεο κλιπ. Αυτό σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε γρήγορα σε διαφορετικά μέρη ενός κλιπ.

Επίσης έχει τη δυνατότητα επεξεργασίας λήψεων από πολλές κάμερες σε πραγματικό χρόνο. Το DaVinci Resolve μπορεί να αναγνωρίσει ακόμη και την εκκίνηση και τη διακοπή της κάμερας και χρησιμοποιεί μεταδεδομένα για πληροφορίες γωνίας και ονόματος.

Με την χρήση plug in, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε εφέ φίλτρου όπως μωσαϊκό, θολούρα, φωτοβολίδες, κόκκους φιλμ και άλλα για να δημιουργήσετε εκπληκτικές και μοναδικές εικόνες.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα εκπληκτικό λογισμικό με δυνατότητες που δύσκολα συναντά κανείς ακόμη και στα επί πληρωμή επαγγελματικά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο.

Στον αντίποδα, όπως άλλωστε συμβαίνει στα περισσότερα προγράμματα αυτού του είδους ίσως θα δυσκολέψει κάποιους. Μπορεί να τρέξει σε Windows, macOS και Linux και για να το κατεβάσετε θα πρέπει να κάνετε Registration.

4


Shotcut


Απλό και φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για widows και Mac, με ελληνικό μενού, που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες και θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να ρετουσάρετε τις αγαπημένες σας ταινίες με μερικά μόνο κλικ.

Η εφαρμογή υποστηρίζει διάφορα φορμάτ video και ήχου, ακόμα και μορφές εικόνας όπως BMP, GIF, JPEG, PNG, SVG, TGA, TIFF. Μπορείτε να αναλύσετε το βίντεο καρέ καρέ ώστε να διορθώσετε κάθε ατέλειά του. 

Η εφαρμογή σας παρέχει επίσης με μια σειρά από φίλτρα βίντεο και να προσαρμόσετε πλήρως την εμφάνιση της ταινίας σας, επιπλέον, σας επιτρέπει να εργαστείτε με μια σειρά από φίλτρα ήχου που μπορούν να μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. 

Μπορείτε να μετατρέψετε το βίντεο σας σε πολλές διαφορετικές μορφές εξόδου, όπως M4A, MXF, VOB, FLV, MP4, M2T, MPG, AVI, MOV, OGG, WebM κ.λ.π.

Εν κατακλείδι το Shotcut αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό εργαλείο επεξεργασίας πολυμέσων που σας προσφέρει βασικές αλλά και και πιο σύνθετες λειτουργίες ώστε να επεξεργαστείτε με επιτυχία τα βίντεο σας.

5


HitFilm 4 Express


Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο με επαγγελματικά οπτικά εφέ που συνδυάζονται με μια ευρεία γκάμα από βίντεο εκμάθησης.  Στις δυνατότητες εφαρμογής περιλαμβάνεται πολυκάναλη επεξεργασία, προηγμένη σύνθεση 2D και 3D περισσότερα από 140 οπτικά εφέ επεξεργαστής με μεταβάσεις και πολλά δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο. Για να κατεβάστε το πρόγραμμα κάντε κλικ στην επιλογή GET HITFILM EXPRESS FREE που θα δείτε στο τέλος της ιστοσελίδας και κάντε εγγραφή.

Θα σας σταλεί e-mail που θα περιλαμβάνει το link από το το οποίο θα κατεβάσετε την εφαρμογή. Από εκεί και μετά αφού το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, τρέξτε το και στο μενού που θα δείτε όταν ανοίξει η εφαρμογή κάντε κλικ στο κουμπί NEW για να ξεκινήσετε το έργο σας( την πρώτη φορά θα σας ζητηθεί το e-mail σας ώστε να ενεργοποιήσετε το προϊόν) επιλέξτε τα βασικά χαρακτηριστικά του βίντεο σας και πατήστε STAR EDITING.

Τώρα, κάθε φορά που θα ανοίγετε την εφαρμογή για ξεκινήσετε ένα νέο έργο πατήστε στο NEW ή αν θέλετε να επεξεργαστείτε κάποιο έργο που έχετε σώσει αλλά δεν έχετε τελειώσει την επεξεργασία του το OPEN.

6


Avidemux


Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο σχεδιασμένο για κόψιμο, φιλτράρισμα και κωδικοποίηση αρχείων βίντεο. Υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων AVI, DVD συμβατά αρχεία MPEG, MP4 και ASF, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία codecs. Οι εργασίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν χρησιμοποιώντας ισχυρές δυνατότητες scripting. Παρέχει επίσης ένα μεγάλο αριθμό βίντεο φίλτρα, π.χ. resize, deinterlace, IVTC, denoise κ.λ.π.

7


Lightworks


Επαγγελματική, δωρεάν, μη γραμμική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και διαχείρισης σε φορμά PAL, NTSC αλλά και υψηλής ανάλυσης HD.  Είναι ο γρηγορότερος και πιο διαδεδομένος επαγγελματικός βίντεο Editor. Η τελευταία έκδοση του Lightworks βασίζεται στη συσσώρευση γνώσης των επί είκοσι συναπτά χρόνια στην κατηγορία μοντάζ.

Διαθέτει την ευρύτερη υποστήριξη για βίντεο μορφές NLE, MXF , QuickTime, AVI ProRes , Avid, DNxHD, AVC -Intra , DVCPRO HD, R3D, DPX, H.264, XDCAM EX / HD 422 κ.λ.π.

Έχει χρησιμοποιηθεί σε βραβευμένες με Oscar ταινίες όπως to "Hugo" το "The King's Speech", το "The Departed", το "Mission Impossible", το "Pulp Fiction", το "Braveheart", το "Batman", και πολλά άλλα. Για να μπορέστε να δουλέψετε την εφαρμογή θα πρέπει να κάνετε πρώτα registration για να το κατεβάσετε.

8


VSDC Free Video Editor


Πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο με τη βοήθεια της οποίας μπορούμε να καταγράψουμε και να επεξεργαστούμε τα βίντεο μας. 

Διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό από εφέ, διόρθωση χρώματος, εφαρμογή των φίλτρων βίντεο σε αρχεία βίντεο και εικόνες, σας δίνει ακόμη τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας εφέ συνδυάζοντας τα διαθέσιμα εφέ και φίλτρα, ακόμη σας επιτρέπει να εφαρμόσετε εφέ ήχου και φίλτρα για κομμάτια ήχου σε αρχεία βίντεο και ήχου και εξομάλυνση ήχου, διόρθωση του όγκου, ηχώ, αντήχηση, equalizer και άλλα. 

Υποστηρίζει σχεδόν όλους τους δημοφιλείς codecs και μορφές βίντεο, όπως AVI, MP4, MKV, MPG, WMV, 3GP, FLV και άλλους και αρχεία ήχου: MP3, WAV, WMA, FLAC, PCM, OGG, AAC, M4A, AMR καθώς και αρχεία εικόνας: BMP, JPG, PNG, PSD, ICO, TIFF, κ.λ.π.

Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε βίντεο οποιασδήποτε πολυπλοκότητας από μια οικογενειακή ευχετήρια κάρτα έως μια παρουσίαση εταιρείας.

Κόψτε, συγχωνεύστε αρχεία βίντεο, εφαρμόστε οπτικά και ηχητικά εφέ, χρησιμοποιήστε φιλτράρισμα και διόρθωση εικόνας, δημιουργήστε slideshows και προσθέστε ένα κατάλληλο soundtrack.

 Υποστηρίζονται όλες οι δημοφιλείς μορφές βίντεο και ήχου. Το VSDC λειτουργεί ακόμα και σε παλιούς υπολογιστές! Ως μη γραμμικό πρόγραμμα, το VSDC επιτρέπει την παραγωγή βίντεο επαγγελματικού επιπέδου όπου πολλαπλά επίπεδα πλάνων μπορούν να συνδυαστούν σε μια ενιαία σύνθεση.

Μη γραμμικά σημαίνει επίσης ότι τα αρχεία βίντεο και οι εικόνες δεν χρειάζεται απαραίτητα να ακολουθούν μια γραμμική (άμεση) ακολουθία και μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορες θέσεις στη σκηνή συγχρονισμένα με άλλα αντικείμενα και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε ένα εφέ εικόνας σε εικόνα, ένα εφέ διαίρεσης οθόνης, να κάνετε τα αντικείμενα να αλλάξουν την εμφάνιση ή τη θέση τους με την πάροδο του χρόνου κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής.

Το πρόγραμμα διατίθεται απολύτως δωρεάν και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη χρήση του. Ωστόσο, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το VSDC Pro, την επαγγελματική εφαρμογή έκδοσης του VSDC Free Video Editor που διαθέτει ένα σύνολο εργαλείων επεξεργασίας με κάποιες επιπλέον δυνατότητες για παραγωγή βίντεο επαγγελματικού επιπέδου και σας επιτρέπει ταχύτερη επεξεργασία.

9


VideoPad


Πλήρως εξοπλισμένος επεξεργαστής βίντεο για να δημιουργήσετε βίντεο επαγγελματικής ποιότητας μέσα σε λίγα λεπτά. Δημιουργήστε βίντεο για DVD, HD, 360, και άλλα. Καταγράψτε ταινίες σε DVD και Blu-ray ή εξαγάγετε τα βίντεο σας online και στις φορητές συσκευές σας.

Υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές βίντεο χωρίς προβλήματα.Καταγράψτε βίντεο από βιντεοκάμερα DV, VHS, GoPro, webcam και από όλες τις συνηθισμένες μορφές αρχείων βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των avi, wmv, mpv, divx και άλλα.

Με πάνω από 50 οπτικά εφέ μετάβασης για να προσθέσετε επαγγελματική υφή στις ταινίες σας, με εκπληκτικές μεταβάσεις βίντεο και εφέ 3D επεξεργασία βίντεο και 2D σε 3D στερεοσκοπική μετατροπή, δυνατότητα να προσθέστε κείμενο, επικαλύψεις και εφέ σε βίντεο 360 μοιρών, επικάλυψη κειμένου για λεζάντες και με δυνατότητα να δημιουργήστε κινούμενα σχέδια τίτλου κειμένου σε δευτερόλεπτα με έτοιμα πρότυπα.

 
10


Icecream Video Editor


Το Icecream Video Editor, είναι ένα απλό στη χρήση, λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε βίντεο και να δημιουργείτε νέα από βίντεο και φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να προσθέστε μεταβάσεις και ήχο φόντου, να προσθέστε τίτλους και εφαρμόστε οπτικά εφέ, να περιστρέψετε, να επιταχύνετε, να περικόψετε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες και πολλά άλλα. 

Ακόμη μπορείτε συγχωνεύσετε βίντεο και φωτογραφίες. Να προσθέσετε ήχο στο βίντεο με μουσική ή φωνή, να προσθέστε κείμενο σε όποιο σημείο επιθυμείτε, να αλλάξετε την ταχύτητα των βίντεο και να τα επιταχύνετε ή να τα επιβραδύνετε και να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο με εφέ και μουσική υπόκρουση από φωτογραφίες και να τα σώσετε σε πάρα πολύ υψηλή ανάλυση 4k.

Συνδυάστε βίντεο και φωτογραφίες, προσθέστε μεταβάσεις, περικόψτε βίντεο, προσθέστε τίτλους και ήχο φόντου, εφαρμόστε οπτικά εφέ.

Τέλος, μπορείτε να περιστρέψετε, να επιταχύνετε, να θολώσετε βίντεο και πολλές άλλες εργασίες ακόμη.

11


Kdenlive


Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε πολλά άλλα έργα ανοικτού κώδικα, όπως FFmpeg, Movit, LADSPA, κλπ. Το λογισμικό, έχει σχεδιαστεί για να απαντήσει στις πιο απλές αλλά και επαγγελματικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς, από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε και να οργανώσετε διάφορα κομμάτια ήχου και βίντεο.

Η δύναμή του πηγάζει από τις πολύ ισχυρές βιβλιοθήκες FFmpeg που διαθέτει και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε φορμά ήχου και βίντεο απευθείας, χωρίς την ανάγκη για τη μετατροπή ή την εκ νέου κωδικοποίηση του κλιπ σας, προσφέροντάς σας παράλληλα πολλά εφέ και μεταβάσεις. Περιλαμβάνει δεκάδες επιλογές που κυμαίνονται από τη διόρθωση χρώματος, ρυθμίσεις ήχου, καθώς και όλες τις βασικές επιλογές μετασχηματισμού.

Διαθέτει, ενσωματωμένο επεξεργαστή τίτλων και εργαλεία για τη δημιουργία, μετακίνηση, περικοπή και διαγραφή βίντεο κλιπ, κλιπ ήχου, κλιπ κειμένου και κλιπ εικόνων με δυνατότητα προσθήκης προσαρμοσμένων εφέ και μεταβάσεων.

Τα ηχητικά εφέ περιλαμβάνουν ομαλοποίηση, μετατόπιση φάσης και βήματος, τον περιορισμό, την ρύθμιση της έντασης, φίλτρα ανάκτησης και εξισορρόπησης, και άλλα. 

Τα οπτικά εφέ περιλαμβάνουν επιλογές για κάλυψη, περιστροφές, έγχρωμα εργαλεία, θόλωση, κάλυψη και άλλα. Ωστόσο πριν ξεκινήστε, (ιδιαίτερα αν είστε αρχάριοι) καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά στο εγχειρίδιό χρήσης του προγράμματος ( με μετάφραση στα ελληνικά). 

Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στην επεξεργασία των βίντεο σας, ωστόσο (αν και δεν είναι δύσκολο στην λειτουργία του αλλά λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού δυνατοτήτων που περιλαμβάνει, πιθανόν να χρειαστείτε λίγο χρόνο μέχρι να εξοικειωθείτε στον τρόπο λειτουργίας του.

12


FilmForth



Ολοκληρωμένος, ισχυρός, επεξεργαστής βίντεο Πρόκειται για ένα δωρεάν Windows Movie Maker και Slideshow Maker. Ως δωρεάν επεξεργαστής βίντεο, το filmforth μπορεί να εξάγει κάθε είδους μορφή βίντεο υποστηρίζοντας YouTube, Instagram, IGTV, Snapchat, Twitch.

Μπορείτε να τον δοκιμάσετε και να δημιουργήσετε εύκολα τις δικές σας ταινίες ή κάποια άλλη παρουσίαση διαφανειών για το YouTube ή το Instagram.

Μπορείτε επίσης εύκολα να δημιουργήσετε ταινίες από φωτογραφίες, βίντεο κλιπ και να προσθέσετε την αγαπημένη σας τη μουσική.

Τέλος μπορείτε να συνδυάσετε και να δημιουργήσετε ένα βίντεο με φωτογραφίες, να προσθέσετε μουσική, μεταβάσεις, λεζάντες κειμένου και εικόνα πάνω στην εικόνα.
13


FlexClip



H PearlMountain Limited είναι μία εταιρεία λογισμικού που έχει επικεντρωθεί στην έρευνα και ανάπτυξη του λογισμικού γραφικών και πολυμέσων με στόχο να δώσει τη δυνατότητα μέσα από ένα εύχρηστο και εύκολο περιβάλλον τη δυνατότητα παραγωγής βίντεο διαθέσιμη σε όλους.

Το FlexClip αποτελεί μία από τις δημιουργίες της και είναι ένας εύχρηστος επεξεργαστής βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο και οικογενειακές ιστορίες με ευκολία.

Το λογισμικό περιλαμβάνει, τη δημιουργίας βίντεο FlexClip είναι με αρκετές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της κοπής βίντεο σε κλιπ, την προσθήκη μουσικής υπόκρουσης, την εισαγωγή κειμένου, την εγγραφή φωνής και τη μεταφόρτωση του λογότυπου και του υδατογραφήματος.

Μέσω της επιλογής Trim βίντεο μπορείτε να κόψετε τα βίντεο σας χωρίς απώλεια ποιότητας, επίσης μπορείτε να προσθέστε την αγαπημένη σας μουσική ήχου και παρασκηνίου και να την επεξεργαστείτε ώστε για να ταιριάζει απόλυτα με τα βίντεο κλιπ σας, και τέλος να προσθέσετε τίτλο και το λογότυπό σας στο βίντεο που δημιουργήσατε.

Επίσης, επιλέξτε τον καλύτερο λόγο διαστάσεων για το βίντεο, ώστε να είναι συμβατό με διαφορετικές πλατφόρμες ή συσκευές, επιλέξτε την καλύτερη ανάλυση βίντεο για την ιστορία σας και εξαγωγή της για διαφορετικούς σκοπούς και δημιουργήστε εύκολα μια παρουσίαση φωτογραφιών από τις προσωπικές σας εικόνες.

Για να επεξεργαστείτε ή να τροποποιήσετε οποιονδήποτε πίνακα προβολής προσθέτετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής βίντεο ή στο κουμπί προσθήκη εικόνας στο κάτω μέρος του παραθύρου του storyboard για να αντικαταστήσετε το τρέχον βίντεο ή φωτογραφία.

Στην δωρεάν έκδοση, μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο διάρκειας 1 λεπτού SD με ανάλυση έως 480P. και να σώσετε το βίντεο σας χωρίς υδατογράφημα ( 1 βίντεο ανα συνεδρία).

14


vidmix.app


Πρόκειται για μία εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο με δυνατότητα πραγματικής επεξεργασία πολλαπλών κομματιών και με απεριόριστο αριθμό επιπέδων.

Το κινούμενο σχέδιο βασισμένο σε βασικό καρέ σάς επιτρέπει να κινείτε σχεδόν οτιδήποτε: θέση στρώματος, αδιαφάνεια, παράμετρους φίλτρου, ένταση ήχου κ.λπ.

Μπορείτε να κόψετε τα βίντεο, και να τα δουλέψτε με τα εργαλεία ανάμειξης κάλυψης για δημιουργικό συνδυασμό πολλαπλών επιπέδων. Περιλαμβάνει επίσης φίλτρα και εφέ μετάβασης, κινούμενους τίτλους και κινούμενα διανυσματικά σχήματα.

Τέλος, μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα των βίντεο και να το εξάγετε σε πλήρη ανάλυση.

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά την αντίστοιχη εφαρμογή VidMix - Video Animation Editor που διατίθεται για κινητά τηλέφωνα και τάμπλετς μέσω του Google Play Store.

15


Video Candy


Το Video Candy αναπτύχθηκε από την ομάδα Icecream Apps, που σημαίνει αποδεδειγμένη αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα για την επεξεργασία αρχείων βίντεο.Το 2016, παρουσίασε το PDF Candy για να παρέχει στους χρήστες σε όλο τον κόσμο εύχρηστα διαδικτυακά εργαλεία PDF.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε διαδικτυακές λύσεις από πολλούς χρήστες λόγω της ευκολίας και άλλων πλεονεκτημάτων που παρέχουν.

Έτσι λοιπόν, στην νέα εφαρμογή συγκεντρώθηκαν πολλές από τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται σε ακριβά επαγγελματικά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για υπολογιστές και με βάση αυτές επελέγη ένα μοναδικό σετ εργαλείων για την διαχείριση και την μετατροπή αρχείων βίντεο.

Ο τρόπος χρήσης είναι απλούστατος, απλά επιλέξτε το εργαλείο που επιθυμείτε και ανεβάσετε τα αρχεία σας με μεταφορά και απόθεση στην ιστοσελίδα ή με μεταφορά από το Dropbox ή το Google Drive.

16


Edit-Videos-Online


Με την αυξανόμενη ζήτηση για περιεχόμενο βίντεο υψηλής ποιότητας, έχει επίσης αυξηθεί η ανάγκη για αποτελεσματικά και αποδοτικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο. Τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που βασίζονται στο Web αλλάζουν το παιχνίδι σε αυτό το πλαίσιο, προσφέροντας φιλικά προς το χρήστη, οικονομικά και προσβάσιμα εργαλεία τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

Τα διαδικτυακά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο βασίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης, επιτρέποντας την πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό καθιστά εύκολη την επεξεργασία βίντεο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, χωρίς την ανάγκη ακριβών εγκαταστάσεων υλικού ή λογισμικού.

Το παραδοσιακό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μπορεί να είναι δαπανηρό, συχνά απαιτώντας ένα σημαντικό ποσό για την αγορά του ή επαναλαμβανόμενες χρεώσεις συνδρομής. Οι διαδικτυακοί επεξεργαστές βίντεο, από την άλλη πλευρά, συχνά προσφέρουν δωρεάν ή προσιτά μοντέλα τιμολόγησης, καθιστώντας τα μια φιλική, εναλλακτική λύση για χρήστες με διαφορετικές ανάγκες.

Τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που βασίζονται στον ιστό έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα, με εύχρηστα μενού που απευθύνονται σε χρήστες με μικρή ή καθόλου εμπειρία επεξεργασίας βίντεο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες να δημιουργούν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας χωρίς μια απότομη καμπύλη εκμάθησης.

Ένας καλός διαδικτυακός επεξεργαστής βίντεο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και δυνατοτήτων επεξεργασίας, όπως περικοπή, διαχωρισμός, συγχώνευση, προσθήκη κειμένου και εικόνων, αφαίρεση φόντου, δημιουργία λεζάντων και εφαρμογή φίλτρων και μεταβάσεων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση που εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς και πλατφόρμες.

Τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που βασίζονται στο Web ενημερώνονται και βελτιώνονται συνεχώς από τους προγραμματιστές τους, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες και εργαλεία. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη μη αυτόματης ενημέρωσης λογισμικού, καθώς τα πάντα αντιμετωπίζονται μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Καλώς ήρθατε λοιπον στο Edit-Videos-Online.com, τη μοναδική σας λύση για τη δημιουργία εκπληκτικών βίντεο, μια διαδικτυακή εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται και να δημιουργούν βίντεο χωρίς την ανάγκη εγγραφής ή εγκατάστασης λογισμικού. Μπορείτε ακόμη, να προσθέσετε κείμενο, λεζάντες και υπότιτλους στα βίντεό σας χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία του προγράμματος επεξεργασίας.

Επίσης, να προσθέσετε μουσική, φωνές και άλλα κομμάτια ήχου στα βίντεό σας, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών μορφών βίντεο όπως MP4, AVI, MOV, WMV και FLV.

Ακόμη, σάς επιτρέπει να περικόψετε, να χωρίσετε, να συγχωνεύσετε και να εξατομικεύσετε τα βίντεό σας αλλα και να τα επεξεργαστείτε από οποιαδήποτε συσκευή και πρόγραμμα περιήγησης.

100% Δωρεάν, με απεριόριστη επεξεργασία βίντεο χωρίς κρυφές χρεώσεις ή χρεώσεις συνδρομής.

Ολα τα βίντεο που ανεβάζετε, κρυπτογραφούνται και διαγράφονται αυτόματα από τους διακομιστές της εφαρμογής, για λόγους ασφαλείας, μετά από 24 ώρες.

17


Clipchamp


Το Clipchamp είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών επιπέδων στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ενσωματώνεται με λύσεις αποθήκευσης cloud και έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να μεταβούν στην επεξεργασία βίντεο.

Υποστηρίζει το Google Chrome και τον Microsoft Edge ωστόσο δεν λειτουργεί με Mozilla Firefox. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο διαθέτει όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία εξαιρετικών βίντεο χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες.

Επεξεργαστείτε κλιπ όλων των μεγεθών απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να εξάγετε τα βίντεο σας στην ανάλυση που είναι καλύτερη για το έργο σας, συμπεριλαμβανομένου του HD για εντυπωσιακά κλιπ για χρήση στο διαδίκτυο.

Η προεπιλεγμένη επιλογή εξαγωγής είναι 480p. Μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας αρχεία ήχου ή να επιλέξετε από τη βιβλιοθήκη της εφαρμογής με απόθεμα ήχου. Το πρόγραμμα σάς εξοπλίζει με τα βασικά, όπως εργαλεία για περικοπή, κόψιμο και έλεγχο ταχύτητας.

Επίσης, διαθέτει επαγγελματικές λειτουργίες όπως φίλτρα και τίτλους. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε ποτέ από την αρχή, χάρη στα πρότυπα βίντεο του Clipchamp. Επιλέξτε ανάμεσα από εκατοντάδες πρότυπα σχεδιαστών, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε με δικά σας πλάνα, κείμενο και λογότυπα.

Εξερευνήστε τη βιβλιοθήκη αποθεμάτων του Clipchamp, η οποία διαθέτει περισσότερα από 1 εκατομμύρια στοιχεία με ελεύθερα δικαιώματα χρήσης. Περιηγηθείτε επίσης σε προσεκτικά επιμελημένες συλλογές, ώστε να επιλέξετε το τέλειο τραγούδι, ηχητικά εφέ ή βίντεο για να ολοκληρώσετε τα βίντεο που δημιουργείτε.

Απαθανατίστε περιεχόμενο χωρίς καν να φύγετε από το Clipchamp, χρησιμοποιώντας τα υψηλής ποιότητας προγράμματα εγγραφής οθόνης και κάμερας που διαθέτει.

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή θα πρέπει να κάνετε εγγραφή. Στην δωρεάν του έκδοση εξάγει βίντεο με ανάλυση 480p. Υποστηρίζει ελληνικό μενού.

18


MiniTool MovieMaker Free


Δωρεάν, ισχυρό λογισμικό για τα Windows που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε με τον πιο απλό τρόπο δυνατό τρόπο εκπληκτικά βίντεο κλιπ.

Διαθέτει πάρα πολλές δυνατότητες και μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να τακτοποιήσετε, να κόψετε να διασπάσετε, να συγχωνεύσετε, να περιστρέψετε, να αναμίξετε βίντεο, να επιλέξετε υπέροχα εφέ να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε την ταχύτητα του βίντεο και πολλά άλλα.

Με πιο απλά λόγια θα έλεγα ότι είναι ίσως το ιδανικότερο λογισμικό για να δημιουργήσετε ρεαλιστικές φωτογραφικές συλλογές και να διατηρήστε ζωντανές τις αναμνήσεις σας συλλέγοντας ειδικές στιγμές στο τρισδιάστατο φωτογραφικό σας άλμπουμ να να δημιουργήσετε ένα βίντεο κλιπ για να δείξετε την αγάπη σας στους γονείς σας για το γάμο σας, ή να επιλέξετε να δημιουργήσετε μία φωτογραφική γκαλερί της οικογένειας σας.

Εν κατακλείδι είναι ένα εκπληκτικό λογισμικό που εκπληρώνει απόλυτα το σκοπό του για τον οποίο δημιουργήθηκε και που θέτει ως μοναδικό περιορισμό τα όρια της φαντασίας σας.

19


Canva Video Editor 


Δημιουργήστε, επαγγελματικά βίντεο από το πρόγραμμα περιήγησής σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης της Canva με μεταβάσεις, κινούμενα σχέδια, γραμματοσειρές σχεδιαστών, βιβλιοθήκη ήχου και πολλά άλλα.

Μεταφορτώστε και διαχειριστείτε τα κλιπ πολυμέσων σας, μεταφέρετέ τα και αποθέστε τα σε μια γραμμή χρόνου και περικόψτε, περικόψτε , διαχωρίστε, επιταχύνετε και αλλάξτε μέγεθος κλιπ, όλα μέσα σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Εξατομίκευση με τη βιβλιοθήκη πολυμέσων της Canva. Προσθέστε τις τελευταίες πινελιές, με το δικό σας περιεχόμενο ή από τη βιβλιοθήκη περιεχομένου πολυμέσων μας, συμπεριλαμβανομένων πλάνα στοκ χωρίς υδατογραφήματα , βίντεο κλιπ, εφέ, γραφικά και αυτοκόλλητα.

Ολοκληρώστε με μουσική, ηχητικά κομμάτια, ηχητικά εφέ και φωνητικές εντολές. Θα βρείτε, εκατομμύρια ΔΩΡΕΑΝ εικόνες και εικονογραφήσεις για να διαλέξετε. Προγραμματίστε και δημοσιεύστε τα βίντεο σας& στο TikTok Video, Video Slideshow, Video Collage, YouTube Video, Instagram Stories και πολλά άλλα.

20


TidyVid Video Editor Movie Creator


Η δημιουργία και επεξεργασία βίντεο είναι μια εργασία που απαιτεί χρόνο, δεξιότητα αλλά και το κατάλληλο εργαλείο. Εάν ψάχνετε για ένα εύκολο στη χρήση και προηγμένο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο, τότε το TidyVid Video Editor Movie Creator είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Πρόκειται για μία εφαρμογή δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο που διαθέτει ένα ευέλικτο περιβάλλον για τη δημιουργία εντυπωσιακών βίντεο. 

Με απλό μενού και πλήθος λειτουργιών, καλύπτει τις ανάγκες τόσο των αρχάριων όσο και προχωρημένων χρηστών. Μπορείτε να προσθέσετε εφέ, μουσική, κείμενο και φίλτρα στα βίντεο σας, καθώς επίσης να τα κόψετε, να τα ενώσετε και να προσαρμόσετε την ταχύτητα τους. Επιπλέον, διαθέτει επιλογές εξαγωγής και κοινοποίησης των τελικών βίντεο σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

 
21


Video Trimmer and Editor


Στην εποχή των social media, όπου η εικόνα και το βίντεο επικρατούν, η ανάγκη για αποτελεσματικά εργαλεία επεξεργασίας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Είτε είστε επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου, είτε απλά θέλετε να βελτιώσετε τα προσωπικά σας βίντεο πριν τα μοιραστείτε online, ένας αξιόπιστος video trimmer και editor αποτελεί θεμελιώδες εργαλείο. 

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το Video Trimmer and Editor, μια εφαρμογή που διατίθεται στο Microsoft Store και προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Σχεδιασμένο με φιλικό προς τον χρήστη interface, καθιστά την επεξεργασία βίντεο μια απλή και ευχάριστη διαδικασία. Από το κόψιμο και τη συγχώνευση κλιπ, μέχρι την προσθήκη φίλτρων και εφέ, η εφαρμογή προσφέρει ένα πλήθος επιλογών για να προσαρμόσετε το βίντεο σας στις ανάγκες σας.

 
22


Mastershot App


Είσαι έτοιμος φτιάξεις επαγγελματικά βίντεο με τον πιο απλό τρόπο ; Τότε το Mastershot App είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Με πληθώρα λειτουργιών και εργαλείων επεξεργασίας, σου δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας εντυπωσιακών βίντεο.

Διαθέτει προσαρμοσμένα φίλτρα και εφέ που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα των βίντεο και να δώσουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, επιπλέον, διαθέτει εργαλεία επεξεργασίας, όπως ρύθμιση της φωτεινότητας, του χρώματος και της εστίασης, καθώς και διάφορα εφέ και φίλτρα που μπορούν να δώσουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα βίντεο σας .

Το κύριο πλεονέκτημα της είναι η ευκολία χρήσης και η δυνατότητα δημιουργίας επαγγελματικού περιεχομένου σε λίγα βήματα. Ακόμα και οι αρχάριοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά βίντεο χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην επεξεργασία πολυμέσων.

 
23


clipfly.ai


To video editing δεν αποτελεί πλέον προνόμιο των ειδικών. Εργαλεία όπως το Clipfly.ai είναι εδώ για να αλλάξουν τον τρόπο που δημιουργούμε και επεξεργαζόμαστε βίντεο. Στο σημερινό μας άρθρο, θα εξερευνήσουμε τον κόσμο του Clipfly.ai και θα δούμε πώς αυτή η πλατφόρμα μπορεί να αναβαθμίσει την εμπειρία του video editing.

Το Clipfly.ai είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που διαθέτει προηγμένες λύσεις στον τομέα του video editing, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να επεξεργαστούν βίντεο με ευκολία και επαγγελματικά αποτελέσματα.

Είναι σχεδιασμένη με φιλικό προς τον χρήστη τρόπο, παρέχοντας μια άμεση και απλή διεπαφή. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν τα δικά τους βίντεο και να τα επεξεργαστούν χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία και φίλτρα που παρέχει. Η διαδικασία επεξεργασίας είναι αυτοματοποιημένη και βασίζεται σε αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίοι αναλαμβάνουν να κάνουν τις απαιτούμενες βελτιώσεις.

Το Clipfly.ai διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακές δυνατότητες που καθιστούν την επεξεργασία βίντεο πολύ απλή. Από την αυτόματη βελτίωση της ποιότητας του βίντεο και τη διόρθωση χρωμάτων, μέχρι την προσθήκη ειδικών εφέ και τη δημιουργία κινούμενων γραφικών, οι χρήστες έχουν πλήθος επιλογών στη διάθεσή τους.

Ακόμη, διαθέτει, εκτεταμένη συλλογή δωρεάν εργαλείων επεξεργασίας βίντεο  όπως προσθήκη κειμένου, περιστροφή βίντεο και διαχωρισμό, μαζί με μεταβάσεις, ειδικά εφέ και βελτιώσεις ήχου.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης και επεξεργασίας αντικειμένων μέσα στο βίντεο, κάτι που ανοίγει νέους δρόμους στην παραγωγή περιεχομένου. Για να ξεκινήσετε, αρκεί να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να ανεβάσετε το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε και να ξεκινήσετε την δημιουργία. Διαθέτει επίσης, έναν οδηγό βοήθειας και υποστήριξης για να βοηθήσει τους νέους χρήστες να εξοικειωθούν με τα εργαλεία και τις δυνατότητες.

Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή που με ενσωμάτωση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης,σας επιτρέπει να πετύχετε επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να είστε ειδικοί. Σε κάθε περίπτωση είναι μία εφαρμογή που θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!