16 Ιουνίου 2017

Wunderlist : Οργανώστε και μοιραστείτε τις δουλειές, τις εργασίες, τις ταινίες και τις λίστες σαςΟργανώστε και μοιραστείτε τις δουλειές σας, τις εργασίες, τις ταινίες και τις λίστες σας. Ανεξάρτητα από το τι σχεδιάζετε, πόσο μεγάλο ή μικρό το Wunderlist καθιστά εξαιρετικά εύκολο να κάνετε πράγματα. Ορίστε τις οφειλόμενες ημερομηνίες και υπενθυμίσεις και αντιστοιχίστε τις.

Ανεξάρτητα από το αν οι λίστες σας σχετίζονται με τη δουλειά σας ή απλώς για διασκέδαση, δεν θα χάσετε ποτέ καμία προθεσμία. Δημιουργήστε όσες λίστες χρειάζεστε και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές από το κινητό τηλέφωνο, την ταμπλέτα και τον υπολογιστή σας, μοιραστείτε εύκολα τις λίστες και συνεργαστείτε με την οικογένεια, φίλους και συναδέλφους, ξεκινήστε συζητήσεις σχετικά με τις εργασίες σας, επισυνάψτε φωτογραφίες, αρχεία PDF, παρουσιάσεις και πολλά άλλα, μοιραστείτε τις εργασίες και αναθέστε αρμοδιότητες,οργανώστε τις υποχρεώσεις σας για το σπίτι, την εργασία ή για οπουδήποτε αλλού, με τους φακέλους .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Windows Metro Apps, Mac OS X,Android,iOS


Wunderlist : Οργανώστε και μοιραστείτε τις δουλειές, τις εργασίες, τις ταινίες και τις λίστες σας
4/ 5 stars - "Wunderlist : Οργανώστε και μοιραστείτε τις δουλειές, τις εργασίες, τις ταινίες και τις λίστες σας" Οργανώστε και μοιραστείτε τις δουλειές σας, τις εργασίες, τις ταινίες και τις λίστες σας. Ανεξάρτητα από το τι σχεδιάζετε, πόσο με...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια