Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Ιουλίου 2017

Wallpaper Studio 10 : Κατεβάστε χιλιάδες υψηλής ποιότητας HD και Ultra HD wallpapersΤο Wallpaper Studio 10 είναι μια μοναδική εφαρμογή για Android και Windows 10 συσκευές, ακόμη και για το Xbox One. Περιλαμβάνει, χιλιάδες υψηλής ποιότητας HD Ultra HD wallpapers για τις συσκευές σας.  Μπορείτε ακόμη, να δημιουργήστε νέα θέματα, χρησιμοποιώντας τους φακέλους και να ορίσετε το δικό σας slideshow σε οποιαδήποτε ή σε όλες τις συσκευές σας. Φυσικά, μπορείτε να ανεβάσετε, να μοιραστείτε και τις δικές σας ταπετσαρίες.

____________Κλικ για μεγέθυνση_____________


Το Wallpaper Studio 10 είναι διαθέσιμο με δεκάδες χιλιάδες υψηλής ποιότητας wallpapers που εκτός των άλλων μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήστε ένα slideshow από τις πιο όμορφες ταπετσαρίες HD με ένα μόνο κλικ. Επιλέξτε πόσο συχνά θα περιστρέφονται οι εικόνες (κάθε 15 λεπτά ή κάθε εβδομάδα, η απόφαση είναι δική σας).Για προβολή των διαφανειών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίστες (δημοφιλείς λίστες, τις κατηγορίες, συντακτική επιλογές) .


Wallpaper Studio 10 : Κατεβάστε χιλιάδες υψηλής ποιότητας HD και Ultra HD wallpapers
4/ 5 stars - "Wallpaper Studio 10 : Κατεβάστε χιλιάδες υψηλής ποιότητας HD και Ultra HD wallpapers" Το Wallpaper Studio 10 είναι μια μοναδική εφαρμογή για Android και Windows 10 συσκευές, ακόμη και για το Xbox One. Περιλαμβάνει, χιλ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>