Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Ιουλίου 2017

Tutanota : Δωρεάν εφαρμογή αποστολής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων
Προσκαλέστε τους φίλους σας στο Tutanota και ανταλλάξτε κρυπτογραφημένα μηνύματα με ένα κλικ! Μπορείτε ακόμα να στέλνετε κρυπτογραφημένα μηνύματα σε τρίτους με κωδικό που επιλέγετε εσείς. Το Tutanota κρυπτογραφεί τον τίτλο, τα περιεχόμενα και τα attachments του μηνύματος αυτόματα, τα μυνήματα κρυπτογραφούνται πριν αποθηκευθούν στους servers της εφαρμογής. Μόνο εσείς μπορείτε να αποκρυπτογραφείτε τα μηνύματά σας και τις επαφές σας με τον κωδικό σας.

Τον κωδικό τον γνωρίζετε μόνο εσείς και εάν τον ξεχάσετε, δεν είναι δυνατό να ανακτηθεί. Η αποκρυπτογράφηση των μηνυμάτων και των επαφών σας γίνεται μόνο με το δικό σας κωδικό. Κανείς άλλος δεν τον γνωρίζει και κανένας δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Το Tutanota συνδυάζει την ευκολία χρήσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ασφάλεια και κρυπτογράφηση για όλους. Η πρόσβαση σας είναι εύκολη με το αγαπημένο web browser σας από οποιαδήποτε συσκευή αλλά και από το κινητό σας τηλέφωνο Android και iOS. Διαθέτει πλήρη υποστήριξη Ελληνικών

ΒΗΜΑΤΑ

1
Συνδεθείτε με το Tutanota και πατήστε Sign Up για να δημιουργήστε λογαριασμό e-mail.Το μόνο που χρειάζεται έναι το όνομα σας και ένας καλός κωδικός.
2
Για στείλετε μύνημα πατήστε στην επιλογή νέο μύνημα προσθέστε παραλήπτη και θέμα και πληκτρολογήστε το μύνημά σας και φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και συνημένα έγγραφα φωτογραφίες ή αρχεία. Όπως βλέπετε στην δεξιά πλευρά της οθόνης σας υπάρχει ένα κουτάκι με τον τίτλο προσυμφωνυμένος κωδικός, σε αυτό το κουτί θα πρέπει να πληκτρολογήσετε ένα κοινά αποδεκτό κωδικό με αυτόν που θέλετε να του στείλετε το email. Αφού ολοκληρώσετε και αυτό τη βήμα πατήστε Αποστολή.
3
Ο παραλήπτης αφού λάβει το μύνημά σας στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο θα πρέπει να κάνει κλικ επάνω στον σύνδεσμο ή να πληκτρολογήσει  εναλλακτικά την προκαθορισμένη διεύθυνση url.
4
Τέλος  ο παραλήπτης θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον κωδικό που έχει προσυμφωνήσει με τον αποστολέα για να διαβάσει το μύνημα.


Author's Website:


Tutanota : Δωρεάν εφαρμογή αποστολής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων
4/ 5 stars - "Tutanota : Δωρεάν εφαρμογή αποστολής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων" Προσκαλέστε τους φίλους σας στο Tutanota και ανταλλάξτε κρυπτογραφημένα μηνύματα με ένα κλικ! Μπορείτε ακόμα να στέλνετε κρυπτογρ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>